"Bros before Hos" blir "Bros before Foes" efter kritik mot ursprungsnamnet.

#Santa Monica Studio bekräftar att de efter kritik kommer byta namn på en av #God of War: Ascensions trophies.

Efter att ha stampat på huvudet tillhörande en av Kratos kvinnliga antagonister belönas du med trofén "Bros before Hos". Efter namnbytet blir det istället "Bros before Foes".

– Texten var stötande för en del av vårt community och påverkade deras spelglädje. Vi är extremt angelägna om att vårt community till fullo ska njuta av de upplevelserna vi har skapat. Därför lyssnade vi på feedbacken och ändrade namnet, säger studion i ett uttalande till Joystiq.

Förändringen kommer träda i kraft efter en framtida uppdatering.

Kan skriva under på att vad gäller den kommentaren så de få gånger jag hört den sägas, så har det varit av douchebags yes. 28/09 Tycker det är konstigt att titeln på thropien skulle ändras. Horor och liknande var väldigt vanligt förr i tiden (gamla Grekland) som just God of War inspireras av. Att knulla horor i GTA är ju lugnt, kan dock ha nåt med Sony att göra som inte vill att... 13/03 Attityden i tråden har många bottennapp, så skärp eller eller så får jag börja varna folk. Jag tror ni vet vilka ni är! 13/03 Well done Santa Monica Studios. Känns trots allt som att vi är på rätt väg. Visst, det är fortfarande många här på FZ som inte ens verkar förstå problematiken i att det kvinnliga könet nedvärderas jämt och ständigt. Men jag kan inte minnas att det förek... 13/03 Bragder / Prestation =achievement Är dödfött från första början, VEM BRYR SIG, seriöst, vuxna män då i synnerhet sitter och lipar för man inte klarar av att få en viss sådan. Och språket är dött sedan länge, både vad det gäller engelska, svenskat och... 13/03 Jag hängde väl upp mig på ditt användande av caps och tolkade det som sarkasm. I de andra exemplen jag räknade upp är det svårt att tolka på något annat sätt hur som helst. Det är inte så mycket capsen, utan sättet du glorifierar din egen åsikt och förm... 13/03 Jag blir så trött på ovissheten som existerar här på FZ... Det är inte det som är problemet. Det är det faktum att begreppet menar att alla kvinnor refereras till som horor. Infantilt, barnsligt. Att spelet är våldsamt är inte det som är problemet. Snäl... 13/03 Men, att slänga runt ord som "PK Maffian" och dylikt är inget argument som överhuvudtaget visar varför de skulle ha fel i en specifik fråga. Det kvittar till och med huruvida de tillhör det som blivit dubbat "PK maffian", för den tillhörigheten påverkar... 13/03 För att stampa in någons huvud är inte det som är det som bör väcka anstöt. En liten ordvits på slutet är uppenbarligen det som är opassande. 13/03 Nja, i mångas ögon är de "PK-nötter" som han refererar till inte folk med den "allmäna uppfattningen" om vad som är rätt och fel. Utan det är en elit som säger sig representera folket och sprider sina åsikter som om det vore fakta och den enda rätta väg... 12/03
Skicka en rättelse