Passa på att ställa dina frågor om Ubisofts intressanta övervakningssamhälle.

Vi har fått möjlighet att skicka ett gäng frågor till #Ubisoft, specifikt till studion som arbetar med högintressanta #Watch Dogs som är ett av de första bekräftade spelen till Playstation 4. Efter succén på förra årets E3 fick de extra resurser att "fullfölja sina drömmar" och vi är nog lika nyfikna som du på vad de lyckas åstadkomma.

Vi kan inte garantera att just din fråga blir besvarad men formulera dina funderingar i kommentarsfältet så ska vi göra vårt bästa.

Det var det jag tänkte på. 15/03 Sen lär ju inte polismännen som kör in i en metallstolpe och den andra polisbilen han skjuter punktering på må så bra heller. Ska man spinna vidare ännu hårdare så lär ju dom i butiken han springer igenom fått en smärre chock. :) 13/03 Kommer man att kunna rida på pudlar? Kommer huvudkaraktären att vara känslig för sprit och hostar om han kommer i närheten av ciggaretter? Är han feminist? Lider han av torgskräck? Planerar ni en kavalkad av spelsläpp? Ni borde låtit första spelet heta... 13/03 Erbjuds FOV över 70 eller anpassat för PC eller är denna låst? Kan HUD anpassas till PC (med mindre ikoner, mindre font etc)? Erbjuds avancerade grafikinställningar för PC? Går det att klara spelet utan att döda någon? Vad är skillnaden mellan konsolver... 12/03 "Vad vill du veta om Watch Dogs?" Ingenting. Jag vill upptäcka det själv utan att vara upphypad. Det är när man inte har några förväntningar man blir som mest överraskad. :) 12/03 Hur avancerad fighting kommer vi får se? Någon insperation från Sleeping Dogs eller Batman: Arkham City kanske? 12/03 Faktiskt inte, även om det finns en viss antydan till syrlig ironi i frågorna. :) Alla Ubisoft-spel är ju inte bundna till sin egen Launcher-App (tack och lov), och spelet SÄGS utvecklas på PC -och- Playstation 4 (därefter andra enheter). Huruvida det... 12/03 Jag vill gärna spela där man är helt fritt, alltså som skyrim men mer frihet, din värld där det är realistisk som t ex gör jag någonting stor nyhet så står det på nyheter t ex. att världen ska vara precis som realitet. Story är rätt tråkig i ett spel... 12/03 Något jag undrar är om det kommer att finnas co-op eller någon typ av multiplayer ? ;) 12/03 Det såg grymt kul ut!:) Glömde frågan Kommer det finnas olika små roliga grejer? Som t.ex. i gta IV då man kan sitta vid datorn, kolla på tv, gå på stripklubb osv 12/03
Skicka en rättelse