Half-Life-skaparna säger sig inte längre vara inblandade i produkten.

Idag kunde man läsa om att priset för Xi3 Piston skulle börja på runt 1000 dollar, vilket översatt till svenska pengar blir runt 10000 kronor med diverse avgifter inräknade. Det planerade släppet var satt till holiday 2013, som brukar ha sin början i november.

Det har sagts att detta ska vara den beryktade Steam Box, som skulle placera #Valve i våra vardagsrum. Med pc-arkitektur och Linux som operativsystem. Idag tog dock Doug Lombardi avstånd från produkten.

#Valve påbörjade ett undersökande arbete med Xi3 förra året, men för närvarande är vi inte inblandade i några av deras produkter.

Half-Life-utvecklarens alldeles egna och officiella Steam Box ska istället vara redo för tester nästa månad rapporterar Eurogamer.

Om du vill veta mer om Xi3 och vad den går för, då är Calles text om denna dator för vardagsrummet något för dig.

Jag förstår inte vem de riktar in sig på med skyhögt pris och undermåttlig prestanda.... Vänta, ligger Apple bakom det här? :P Nej men det värsta är nog att den säljer. Jag vet inte hur många produkter jag sett med skyhögt pris och värdelös prestanda,... 13/03 Jag kan inte se att någon annan än folk med för mycket pengar skulle köpa denna lilla skit konsol.. Folk som studerar och har allmänt lite pengar kommer aldrig att köpa en sån här dyr grej då det finns så mycket andra bättre alternativ.. Vilka är den... 13/03 Jobbar du på Tempo? 13/03 Ja eller så väntar alla tills den säljs för ca 4000 skr 12/03 Shit vilken flopp! Inte undra på att Valve drar sig ur. Helt värdelös. 12/03 Lådan är rent utsagt skräp på hårdvaru fronten, du har mer prestanda i en PS3 och xbox360.. där får du i alla fall 30 fps istället för 3.5fps i Far Cry 3 ;) 12/03 Nej $1 = 6,41 kr. $1000 = 6401 kr. Men räknar du inklusive tull och andra diverse skatter? 12/03 Tyckte Totalbiscuit pratade rätt bra om det om någon är intresserad: http://www.youtube.com/watch?v=aKegasZa5P8 12/03 Väldigt dyr leksak som inte direkt skapar något köpsug. Om man skall ha den som mediadtor och koppla lite HDMI, LAN och USB portar in in den där kuben så kommer dne inte se så cool ut längre och med tveksam prestanda så hade jag nog hellre byggt en egen... 12/03 Vill inte sabba din kväll men knappast taget i det blå det står om detta på tex IDG o lite andra gamer siter. Det här företaget verkar fått hjärnsläpp :) 12/03
Skicka en rättelse