Den vite trollkarlen viftar glatt på sin stav åt alla möjliga håll och säger fräcka one-liners i syfte att undergräva motståndarnas auktoritet. Typiska härskartekniker.

Konsolmoba-liret #Guardians of Middle-Earth har kontinuerligt fått tillskott av nya hjältar och senaste i raden är Saruman den vite. En ny film har dykt upp som är tänkt att presentera honom, där du kan beskåda honom tillfoga såväl fiender som vakttorn olika former av smärta.

Vi recenserade aldrig spelet, men någonstans där ute verkar folk generellt bedöma spelet som ett helt reko sådant.

Om man skall vara petig så är det "suffix" som kommer efter, det finns inget som heter "postfix". Men du har rätt i att det inte är ett prefix. Det är inget "suffix" heller, utan en titel. Men tror nog att alla förstod vad jag menade :) 17/03 [quote=conthox] Du menar Postfix. Pre i ordet prefix betyder "före". Postfix betyder, efter. Saruman of many colors - many colors kommer efter namnet, dvs postfix. 17/03 Läste faktiskt detta så sent som igår, Gandalf blir kallad Gandalf av de övriga och svarar "Gandalf, yes that was my name" Sedan säger Gimli "But you are all in white now," varpå Gandalf svarar "Indeed I am Saruman, one might almost say, Saruman as he... 15/03 Faktiskt inte. Eller jo, kan ha varit 3 minuter, 15 sek, men det var inga fulkopior här inte. Riktiga spel, legitima nycklar hoppas jag och uppdaterat med deras egna patch. Jag är ärrad, för det var bra spel. 14/03 Jepp! Han blev förrådd av Grima Wormtongue i Shire efter Battle of Bywater, där han gick under namnet Sharkey (en adaption av Sharku som Uruk-Hai-orcerna kallade honom och betyder "gammal man" på svart tal). 14/03 Jag tänkte säga det också först men det finns personer som har köpt spelet och råkar ut för samma sak och då måste det ses som en bugg. 14/03 Låt mig gissa, efter 3 minuter och 15 sekunder in i spelet varje gång? Ingen bugg, detta sker om man har piratkopierat spelet ;) 14/03 Det känns mer som att Enterna med flera kände Gandalf som "the Gray" och samtidigt kände Saruman som "the White". Så när Gandalf kom tillbaka som "the White" så togs han som Saruman. Som i filmen då de säger "We will bring you to the white wizard." och... 14/03 Längesedan jag läste böckerna.. Så vet inte om det är Peter Jackson som förvrängt det lite.. Men i samband med lavaskägg etc så säger väl Gandalf nåt i stil med "Im Sauroman the White!" men får till svar "Gandalf?" "Oh, thats true, that what I used to... 14/03 Uhm. Va? Blir Gandalf the Grey sedan Saruman the White? Nu har du väl fått saker och ting om bakfoten. Det var ju efter att han "dog" i samband med fighten med Balrogen som han kom åter som Gandalf the White. Saruman dog ju senare i Shire om jag inte... 14/03
Skicka en rättelse