Ibland kan man spela för andras bästa också.

Daniel "zh1nt0" Matros som vanligtvis jobbar med ett spel som heter Battlefield och Counter-Strike-legenden Emil "HeatoN" Christensen kommer spela för välgörenhet ikväll. Pengarna som dras in kommer gå till ett barnhem i Johannesburg.

Streamen hittar du på här och man kommer även få chansen att vinna ett exemplar av #Starcraft II: Heart of the Swarm. Intäkterna får de genom reklamen och ju mer personer som exponeras, ju mer klirr i kassan att donera till de utsatta.

Sändningen börjar klockan 21:00 hälsar Daniel. Hoppas vi ses och kan göra lite skillnad med vårt spelintresse.

Gör du en sådan stor sak av att dom skrev HeatoNs namn fel då är det illa, man måste inte kunna allt inom spel för att få recensera, så länge man har ett en viss koll om spel så duger det gott och väl. Men det finns inget krav att man måste veta exakt... 17/03 Jag kikade bara dom första 45-60 minutrarna eller så men då körde dom bf3 på dom nya kartorna i varje fall. 17/03 HeatoN spelade Battlefield redan back in the Days så battlefield blir det nog men kanske blir cs:go/1.6 och wow med :) 16/03 Haha, klart jag gjorde. Tror de spelade CS. 16/03 Jag vill inte verka som "den där" men jag skulle gärna vilja ha svar på min fråga som jag ställde lite högre upp... jag vet att den var svår, men någon borde väl vara utbildad nog för att kunna svara på den? 16/03 Du ändrade visst. Heheheh 16/03 Jag menar det som ett tips hädanefter att ej göra misstaget, klart som fasiken det spelar roll. det är som en kommentator i ishockey inte vet vem forsberg är. Ska man snacka ge synpunkter om saker och ting bör man vara en gamer dvs man ska kunnighet ino... 16/03 Haha, du kan ju inte säga att jag inte ska ta det personligt och så börjar du gorma om att man minst sagt måste kunna alla e-sportsnamn när man recenserar spel :D 16/03 ibland undrar man alltså ta nu ej detta ej personligt du som skrivit detta, men om man som skribent inte har koll på esport så är man faktist inte en gamer och då undrar jag hur man kan skriva rencensioner också. För det har ihopa med att man är duktig... 16/03 *Gäsp* 16/03
Skicka en rättelse