Har du 94 minuter över har du en god möjlighet att se gänget på ArenaNet diskutera hur det egentligen är ställt med spelet för tillfället.

#Guild Wars 2 är inne i en stor fas av förändring, med allt vad stora eld och is-uppdateringen heter och whatnot. Borta på den långtgående fansiten Guild Wars Guru har de fått tag i ett gäng talanger från #ArenaNet som tillsammans talar ut hur det egentligen är ställt med spelet. Diskussionerna rör saker som balansering, PvP, olika klasser och tankar samt planer för framtiden.

tumme upp! 18/03 UO, ett rpg från den tiden då rpg var rpg och inte som det är idag; maxa din karaktär, the end. 17/03 Ja det är ju bara en miljon spelare aktiva och 3 miljoner sålda spel, det verkar dött. Seriöst, det är köer på servrarna i vissa zoner och alltid till wvw på primetime. naturligtvis är några av de sämre befolkade servrarna lite öde men jag är på en medi... 17/03 Alla jag känner, mig själv inkluderat, slutade spela efter en månad. Detta dog snabbare än SWTOR för mig och min guild. I SWTOR var vi aktiva med operations i över tre månader, här som sagt, knappt en månad sedan tröttnade alla och många orkade inte ens... 17/03 Äh, dom enda som dödar WoW är dom själva ;) 17/03 Det enda som är bra med GW2 är Kekai Kotaki. 17/03 Spelar fortfarande i samma guild sedan start och har inte tappat många spelare (3-4st kanske) varvar med andra spel men återvänder nångång varje vecka för dungeonruns, fractals eller guildbountys, eller att bara lvla upp min fjärde karaktär.. 17/03 Ja. GW2 skulle döda WoW med hjälp av att spelet inte har ett holy trinity system och det krävs skills för att klara dungeons och vem som helst kan byta från tank till healer med hjälp av vapen. Quests och allt är dynamiskt så questandet blir aldrig tråk... 17/03 Kul att de släpper sånna här videos lite ibland, alltid trevligt med lite transparans mellan spelare och utvecklare. Och ja, det finns mycket folk som spelar detta forfarande. Jag spelar på en högpopulerad server med en aktiv guild (hostar egna guild... 17/03 lycka till med att bli det minsta lilla igenkänd i något mmo om du lämnar det direkt om det har en brist 17/03
Skicka en rättelse