Onlinerollspelet från mmo-veteranerna på Carbine Studios har dykt upp på en ny gameplayfilm från Deradune-området. Titta, titta, om du gillar mmo:s.

#Carbine Studios pysslar och har sig med #Wildstar, vilket är deras kommande onlinerollspel som får ordentligt med backning från moderskeppet #NcSoft. I dagarna dök en ny gameplay-film upp, där du kan beskåda olika karaktärer hoppa omkring och göra processen kort med alla möjliga fiender i det ökeninspirerade Deradune-området.

Om du får för dig att besöka PAX East-spelmässan kan du prova på att spela själv.

håller med faktisk, ser lite nytänkt ut istället för orcer humans, elfs dark elfs och sånt, man vet aldrig kansek kan bli något, signar upp på betan hopaps på det! 26/04 Musiken är ju underbar! Lite tveksam till gameplay dock. Skumt att en snubbe med fist weapons står 10m från fienden och viftar. Jaja, blir säkert ett test ändå, man är ju MMO-pundare ;) 18/03 Så du har spelat det? 18/03 Det är tillräckligt "unikt" för att kunna stå sig som ett eget spel med raser, paths, klasser, sidor. Med tanke på hur många spel som gjorts kommer nya spel alltid vara snarlika andra. Grafiken kan vara av samma strategi som wow. 18/03 Ett förlegat mmo som rakt av lånar wow's hela estetik, men försöker sticka ut genom att strössla in flum-sci fi till synes hämtad ur 90-talet, säg Earthworm Jim. 2/10 18/03 Det är skillnad på F2P, B2P, P2P och P2W. GW2 är B2P. Jag hoppas man kan kranka upp grafiken om man vill, att köra denna simpla grafik är smärtsamt med dagen datorer. 18/03 Trodde det var WoW först när jag såg det här. Wops. 18/03 Man får väl tipsa till folk också, att ni bör skriva upp er för beta testa om ni är intresserade! Jag tycker det verkar tok skoj och mysigt! http://www.wildstar-online.com/en/beta/ 18/03 att köpa ett spel sen spela bäst man vill är inte free 2 play, nu syftar jag på som t.e.x tribes:acscend är .t.ex det är f2p. Därför jag frågade om det var det. 18/03 Om man dessutom kör en kombination av orden kan man ju "Skråta" eller möjligen "Gratta". Gratta låter kanske positivast och trevligast då! Det skulle jag rekommendera :) Angående spelet ser det ju onekligen väldigt "WOW"-likt ut i den grafiska stilen,... 18/03
Skicka en rättelse