Vi for till Versailles för att följa den europeiska lanseringen av svärmens revansch, mötte vår egen Queen of Blades och mer!

Det är dags för Fragzone avsnitt åtta och denna gång är det väldigt mycket #Starcraft II: Heart of the Swarm. Victor och Christer for till Versailles för att uppleva den europeiska lanseringen och Fredrik och Jimmy var även på plats i Stockholm för Kerrigans comeback - och mötte Ina Bäckström, vår egen svenska Queen of Blades. Dessutom pratar vi #Battlefield, om våra förhoppningar och minnen. Missa heller inte veckans avslutande raljering!

[video=13762]

Ni är mysiga ni, hela gänget :D Sipmo ovan har en poäng med att avsnittet skulle kunna ta några till klipp med saxen, men själv gillar jag att avsnitten går uppåt en timma och att ni låter era konversationer ta plats i dess oredigerade form. Väldigt tre... 19/03 Spoilers om nya spelet däremot. :( 19/03 Jäkligt underhållande avsnitt! Hoppas själv på Dota 2 på O'Learys, en så kallad Pubstomp =D Finns det nån som kan säga vilken låt som användes i början av O'Learys o barcraft delen? 19/03 hastapan: WoL är två år gammalt nu! :) 19/03 Spoilervarning pa sc2 inslaget(fragetecken) Jag kastade av mig hörlurarna när han prata om slutet i WoL sa det kanske inte var spoiler :o Vagade inte ta risken. 19/03 Ja får bli slutet av april man köper det :) Börjar plugga i början av april så pengar uteblir denna månad :p Men då kanske man kan träna lite strategiskt tänkande på dota 2 så länge :) 19/03 Kan bara hålla med Christer där om taktiken i Battlefield. Hans exempel med stridsvagn är perfekt. Samma sak har hänt mig flertalet gånger, men det har även flertalet gånger hänt mig att jag står på avstånd och bombar andra stridsvagnar som även dem bom... 19/03 Jag log extra mycket när jag ser intervjun från versailles eftersom jag lyssnade på senaste Overkligt tidigare ikväll :) 18/03 Do it! Det är dock lite deprimerande att spela då ju bättre man blir desto mer inser man hur jävla dålig man är :D 18/03 Battlefield spekuleringen och StarCraft-intervjun var riktigt bra! 5/5 Men det här avsnittet skulle vara så mycket bättre om det fick ett par vändor till med saxen. :/ Combateringen var inte på samma nivå som resten av avsnittet, jag satt mest och vänta... 18/03
Skicka en rättelse