Electronic Arts vill gottgöra för allt strul, och öppnar plånboken lite mer än man kunde ana.

Lanseringen av #SimCity var ingen dans på rosor för vare sig #Electronic Arts eller #Maxis. Det gick till och med såpass långt att shoppingsidan Amazon stoppade försäljningen av spelet.

Efter att fansen och en enad kritikerkår (nå, ja) fått betygen för spelet att sjunka snabbare än någon hunnit säga "disconnected from server", så svarade #Electronic Arts med att erbjuda spel som kompensation. Nu har vi fått listan på vilka titlar det är vi har att välja mellan.

* Battlefield 3 (Standard Edition)
* Bejeweled 3
* Dead Space 3 (Standard Edition)
* Mass Effect 3 (Standard Edition)
* MOHW (Standard Edition)
* NFS Most Wanted (Standard Edition)
* Plants vs. Zombies
* SimCity 4 Deluxe Edition

För oss boende i Europa ska man kunna ladda ner sitt spel mellan 21 till 30 mars – om inte servrarna kraschar. Man gör detta genom Origin-klienten. Nu är bara frågan vilket spel du ska välja.

Tack till Mesmerize, flyawaynille, Dajnamajt, Ztreek, popperino, Biggles för detta #nyhetstips!
Deras produkt var inte "fit for purpose" således har man rätten på sin sida att få pengarna tillbaks. Självklart ser EA hellre att man fortsätter vara en kund för då kan de bland annat "skryta" med hur nöjda alla är och att ge bort ett spel är betydligt... 21/03 NIce! Fick inte ens välja spel, loggar in och möts av Need for Speed. Bra jobbat EA >.< 20/03 gnäll gnäll... Det här var inget EA behövde göra. De har ingen skyldighet att ge oss ett annat spel, och ärligt talat tycker jag nog att de inte borde ha gjort det. Visst är spelen för mig helt ointressanta eftersom att jag redan köpt de spelen jag är... 20/03 Dåligt: Jag har de flesta spelen redan så jag tänkte att om jag tar ett spel jag redan har så kan jag ge bort det istället till min brorson. Nope! går inte , nu får man ta nåt bara för sakens skull - suck! 20/03 Nu har jag fått pop-up i origin att jag kan välja mitt gratisspel. Så starta origin ni som är sugna på det! 20/03 Nej... PVZ släpptes till PC nästan ett år innan iOS. Bara så du vet. + att det är fruktansvärt bra, spelat 66 timmar PVZ på mitt steam acc, sen ca 30 till på min brors account. :) 19/03 Har fått mitt spel installerat o klart nu..blev Dead Space 3 :D 19/03 Vad ska man välja? Har BF3 och MoHW, NFS har jag klarat. 19/03 Inte för att vara sån, men.. fel. PvZ släpptes 5 maj 2009 (PC), 15 februari 2010 (Apple IOS) 19/03 Eftersom du bara gnäller på allt så vill jag påpeka att PvZ släpptes till PC/Mac ungefär ett år innan det kom till iOS. Så nu kan du i alla fall inte skylla på det. Du kanske rentav väljer det spelet nu? :) 19/03
Skicka en rättelse