Nysläppt och nyputsat

Butiksaktuella #Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 har försetts med en första omgång uppdateringar. Vad som inte hann fixas innan premiären häromdan är bland annat ett problem med serverbläddraren, kraschbuggar och diverse multiplayerkrångel; allt detta ska alltså ha åtgärdas i version 1.02. Patchen finns i två varianter: från version 1.00 respektive 1.01.

Håll utkik efter vår fläskiga recension inom kort!

[fi=3624]
[fi=3626]

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2
Patch v1.02

Please note that this patch can be used on both the US RETAIL (CD/DVD) version & the DOWNLOADABLE (D2D) version of the game.

===========
Patch History
===========

Changes and fixes in v1.02

- Fixed some issues with server listing.

Changes and fixes in v1.01

-Speed hacking antimeasure added.
-Fixed bugs and occasional crashes.
-Added server sorting to the server tab.
-Added favourites to the server tab.
-Fixed coop order commands if the server died and client became leader.
-Fixed "Unnamed" Loyalists for clients in coop.
-Fixed friendly markers for clients in coop
-Fixed some gui alignment bugs
-Fix for crouch leaning.
-Fixed some Saving / Loading bugs.
-Fixed some scoring issues in Multiplayer.
-Interface fixes.

Grejade spelet i går till PC och blev riktigt ny kär i MP delen faktiskt. AIn på singel delen är väl inte en höjdare kanske, det finns massor med "bad guys" som typ står med ryggen vänd mot ensjälv när man kommer skjutande. Och när man har pangat en stu... 03/08 Amen 3rd person är ju det som gör GRAW2 så bra på 360, sedan tror jag det går att ändra mellan 1st och 3rd 25/07 Fortfarande massa random krashar när vi kör coop i lan, så jävla trist. Riktigt kul spel men vi har inte lyckats köra igenom ett enda uppdrag då alltid någon krashar och vi börjar om. 23/07 Det är därför man spelar på PC, för att slippa 3d person, duh! :P 22/07 Om ni drar ner patchen via spelet så läggs den iaf rätt. Jag tycker det är hur kul som helst, mycket bättre än ettan. 21/07 Spelet är hur bra som helst... fram till sista uppdraget! Fan ta mig helt jävla omöjlgt att klara!!! Någon som har klarat det, kan ni ge tips?! Det flyter på bra mycket bättre än det förra, men det förra är enligt mig helt klart bättre!!! 21/07 Totalt meningslös Patch om ni lirar SP delen, för multi kan den dock vara användbar. Lägg dock märke till att alla Saves som ni gör i SP delen inte är kompatibla med den nya patchen, så har ni kommit en bra bit på väg eller varvat det, say bye bye till... 20/07 Stör mig på att man verkar inte kunna ha kvalitet på HIGH eller kolla i Third-Person på PC :\ 20/07 Ungefär likadant som till xbox, grin har bara utvecklat pc-versionen... 19/07 Undrar hur den blir på PS3:an efetrsom de fortfarande håller på med den 19/07
Skicka en rättelse