Deep Silver har släppt en ny trailer för spelet som tar med dig ner i det ryska tunnelbanesystemet.

För ett tag sedan bröts tystnaden kring #Metro: Last Light med ett datum för spelets släpp. Nu har vi fått en rykande färsk trailer också.

#Deep Silver ger ut spelet som kommer släppas till PC, Xbox 360 och Playstation 3 den 17 maj i år. Detta betyder att vi både får fira Norges nationaldag och grotta ner oss i ryska tunnelbanesystem på samma dag.

[video=13773]

Ok. "FZ Forum >> Artikel >> Artikelkommentarer >> Få inte tunnelseende av nya trailern för Metro: Last Light" Ha en fortsatt trevlig dag. 21/03 Nå, du behöver inte be om ursäkt - ironi eller ej. Sedan så är det inget diskussions forum. Det är en kommentatorstråd till artikeln mig veterligen. 21/03 lol 21/03 Jag ber om ursäkt för att vi förde en diskussion i ett diskussions forum, ska försöka göra mig förstådd med kortare inlägg i framtiden. 21/03 Struggle, Slither o Thane. Jag tycker ni förstör tråden med era långa inlägg. Kan ni korta av de i fortsättningen så är det uppskattat. 21/03 så Fantastisk bok! läste klart den på en tågresa en gång. en tid innan jag spelade klart spelet. 20/03 Ta ett djupt andetag, gå tillbaka och läs vad du skrev, ang Thane´s inlägg, läs sedan mina inlägg. Du missar att varken jag eller Thane, har påstått något av det du skriver att vi har om dig. Vi har aldrig uttryckt att du sagt att du hoppas boken kommer... 20/03 Om vi går tillbaka så värkar det vara du som inte läser vad jag skriver. Jag sa att jag inte gillade idén med krig i metron. Då börjar du skriva om spelet inte skulle vara roligt om inget hände. Det är klart att det får vara en och annan skottlossning... 20/03 Ännu en som inte läser vad man skriver, jag har aldrig sagt det måste vara världens jäkla krig. Och jag har heller aldrig sagt att jag hoppas det kommer vara så i boken/ böckerna. När ska ni lära er att läsa? Även om jag inte gör styckeindelning så inne... 20/03 Det låter bra, jag ska köpa hem den till min Kindle och läsa, just nu har jag dock fullt upp med simcity, tombraider och BF3 :D 20/03
Skicka en rättelse