Early Access låter spelare och utvecklare jobba tillsammans.

#Valve meddelade i ett pressmeddelande idag att de lanserar tjänsten Early Access på sin nedladdningsbara tjänst Steam. Med Early Access ges spelarna tidig tillgång till utvalda titlar som är underutveckling för att kunna testa och ge feedback.

Detta är för att utvecklare ska kunna ta emot feedback direkt från spelarna under själva utvecklingen spelet. Samtidigt ges utvecklarna möjlighet att snabbt kunna uppdatera spelet med lösningar på de buggar som inrapporteras.

Följande spel kommer finnas tillgängliga för Early Access. Mot en viss kostnad naturligtvis.

· 1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby)

· Arma 3

· Drunken Robot Pornography

· Gear Up

· Gnomoria

· Kenshi

· Kerbal Space Program

· Kinetic Void

· Patterns

· Prison Architect

· StarForge

· Under the Ocean

Jag kan bara nicka och hålla med. Jag har två undantag dock vila är ARMA III och Project CARS. Båda dessa är klart spelbara även om de är både alpha och pre-alpha. Men att betala 25 Euro (i mitt fall) för buggfesten Helge bara för att de skall kunna vis... 22/03 Exakt. Men vi kanske får ge dem lite tid. Tycker det är lite rörigt i och för sig nu när de har Greenlight också. De kanske skulle merga de två vilket hade varit logiskt. 22/03 Snacka om att förstöra den där extra kicken när ett spel släpps. "vänta, jag går och köper min Ferrari nu så får ni plocka ihop den medan jag kör".. Nej, jag vill ha min Ferrari i det skick den är planerad att köras i! Sitta och spela med tusen och åter... 22/03 Nej du förstår inte, de är indie och då är det ok att de tar svettigt betalt för sina 2D platforms spel. För de har inga onda publishers över sig och kan då uppenbarligen skapa så mycket bättre 2D platform spel. Eller så är det typ samma jox som du kan... 21/03 Du såg väll att jag sa "det är som att" och då är det ett exempel gå och ät din hästkött 21/03 Jag gillar idén. Och små oberoende utvecklare behöver väl stålar för att knåpa ihop spelen. Men det är jävligt viktigt att det finns tydliga mål och planer för fortsatt utveckling av produkten. Man vill ju inte att pengarna hamnar i sjön. 21/03 Skaffa Kenshi. Det är grymt även om det är mycket som behöver göras. 21/03 Detta är ju helt underbart. Sitter och lirar både Kerbal Space Program och Prison Architect. Angående priset för Prison Architect så är priset i $ i deras shop. Sen har de medvetet valt ett högre pris nu under Alphan för att de ansåg att det skulle leda... 21/03 visst det finns ju bra exempel på att denna typ av försäljning funkar (minecraft) Men det gör det också lättare för spel som "War Z" att "lura" konsumenter. Sen kanske Steam har lite egna krav och förhoppningsvis inte bara låter vem som helst slänga upp... 21/03 Jag undrar vem som tvingar dig att prova på ICA? Vi du inte köpa det i beta (eller tidigare) så skit i det... Du kommer ju få hela spelet när det kommer på release, inte så att du måste köpa det 2 gånger. 21/03
Skicka en rättelse