30 koder släpper in dig i alphatestet, en ger dig fullversionen när det släpps. Vill du vinna?

För de som har tröttnat på arkadkänslan i #Call of Duty och #Battlefield lär #Arma 3 vara en årets höjdpunkter. Det går knappast att bli mer soldat utan att byta ut tangentbord och mus mot riktiga vapen.

För närvarande pågår ett stängt test av alpha-versionen men vi har kommit över 30 nycklar som ger dig inträde. En av dessa, förstapriset, ger dig dessutom ytterligare tillgång till betatestet i juni och fullversionen när den släpps i höst. De 30 tröstprisen är inbjudningar till Alpha Lite som innehåller följande saker.

  • Stratis (20 km2)

  • 3 Factions

  • 12 Weapons

  • 8 Vehicles

  • 4 Singleplayer Showcases

  • Multiple Weapon Attachments

  • Customizable Gear

  • Scenario Editor

[video=13685]
Senaste trailern från Arma 3

Fotnot: tävlingen slutar på förmiddagen på onsdag, så att du får nyckeln lagom till påskledigheten.

Värt att notera är att de av någon outgrundlig anledning inte valt att inkludera multiplayer i dessa alphanycklar vilket tekniskt sett gör dem näst-intill värdelösa om man tänkt indoktrinera någon i denna djupa stridssimulator. De kan ju såklart köra... 26/03 F*** this, jag vinner aldrig något. Såg att steam sålde med Alpha invite och det står även "Arma 3 Alpha Lite (available from March 14, 2013 until June 18, 2013)." Så glad påsk på er, här blir det ArmA 3 i påsk :D 26/03 Gillart! Inte varit såhär exalterad sen jag vann en Red Fraction tshirt från FZ montern på DH 03! 24/03 Jag fattar:) och vad som är fantastiskt är att du förstod vad jag skrev, inlägget led svårt av auto-correct:) 24/03 Alfan var och är på alla viss värt sina pengar, redan lirat över 50timmar, och med fulla editorn finns det hur många uppdrag som helst. Vad jag sade dock var att alpha-LITLE (vilket är priset man kan vinna) inte rättfärdigar spelet, då allt man får se... 24/03 haha skräl att jag läste fel på den här tävlingen med.... Inte konstigt jag aldrig vinner ;) 23/03 I stand corrected! (och nej, inte ironi :P) 23/03 ArmA 2 och ToH använder version 3 av motorn och ArmA 3 version 4, så motorn om än inte versionsnumret är densamma. Versionsnumret är inte viktigt för frågan så vad spelar det för roll? 23/03 Blir säkert jättebra det här. 23/03 Men det är ju inte ens en verision av Arma 3 motorn. Take on använder sig av Arma 2 motorn. Frågan i sig var lite dum må jag säga men hoppas att ni har kopplat rätt svar bara :P 23/03
Skicka en rättelse