Här kommer en kort nyhetsnotis om ett kort filmklipp: båtar! Vad säger ni om det? Finns det någon särskild sjöfarkost ni vill köra runt i de framtida multiplayer-bataljerna? #Battlefield 4 har ännu inte något släppdatum men vi kommer få se en första glimt av gameplay den 27:e mars. Räkna med att FZ håller dig uppdaterad!

Uppdatering: Efter att du loggat in på den officiella sidan, och delat den, får du också tillgång till bilden du kan se nedan, som föreställer en hangarfartyg. Om du är sugen på att ha den regntunga bakgrundsbilden från sajten på ditt eget skrivbord hittar du nu även denna i bildarkivet.

Tack till Hexihaxi, Jinxswe för detta #nyhetstips!
Om man väljer att gå in på Battlefield 4 i eran speldatabas så kan man klicka på "Battlefield 4 Förhandstitt". Fast ni har ju inte ens en förhandstitt! Den länkar till era artiklar om spelåret 2013. 26/03 BF3 e fortfarande i betastadiet och miffona tjatar så man kräks om BF4. 22/03 Du vet inte alls vad du pratar om. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_changes_in_Star_Wars_re-releases http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_of_the_Rings_(film_series)#Home_media http://en.wikipedia.org/wiki/Director's_cut (Beskrivningen av typen) htt... 22/03 I princip alla bilar så inkluderas baksäte. Jag tycker dom ska släppa ett spel, sen ha modd stöd. För då blir dom tvingade att faktiskt släppa ett nytt spel sen. Istället för att först släppa massa DLC sen släppa ett "nytt" spel med kanske 1 ny funktion... 22/03 Inte om extrautrustningen inkluderar två extra säten, exempelvis. (Finns en del bilar med baksäten som tillval.) Poängen är att du betalar för mervärde, hur du än vill se på det - det är inte din "rättighet" på något sätt att spela med dina vänner, likv... 22/03 nä nä de ska va SPACE SUPERIORITY :D 22/03 Dom har ju så känd och stor styrka :) 22/03 Kan man styra skeppen som i BF1942 så är jag på! Var ju helt underbart kul och åka runt Wake Island och bomba :) 22/03 Haha vad lättköpta alla kids är här, nyss skulle ingen köpa BF4, LoL! 22/03 Om jag skiter i att köpa dessa extra saker till bilen så kan jag fortfarande köra med mina vänner 22/03
Skicka en rättelse