Recensionerna av Bioshock Infinite har släppts och FZ är knappast ensamma om att hylla Levines storverk. GOTY redan nu?

Antagligen har du redan läst Calles recension av #Bioshock Infinite. Om inte? Gör det!

Som för att understryka Ken Levines triumf tar vi oss en titt på vad resten av världen känner för den hett efterlängtade titeln. Inte bara en utan fyra av publikationerna i vårt stickprov är rörande överens om att spelet är värt högsta betyg.

Just nu snittar spelet på 9,5 hos Metacritic. Att kalla Bioshock Infinite för en kritikersuccé är knappast en underdrift. Och imorgon släpps det.


Enligt min mening så var det lite repetitivt men annars ett väldigt bra spel men 10/10 som dem flesta spelsidor ger det kan jag inte riktigt hålla med om. Det jag älskade med ettan var att det fanns ganska så mycket pussel, i det här har dom dragit ner... 07/04 Som vanligt, varför blir man inte förvånad. Så här ligger det till 1. Grafiken är medioker, acceptabel på sin höjd 2. Ljudet är ok 3. Spelvärde och story = ETT SKÄMT! Så dem som anser detta vara GOTY skall nog sluta röka majja för det är inte ett dugg... 26/03 Jag har bara testat det här under 9 minuter nu på morgonen, men jag hade oerhört otrevlig mus-acc trots att jag stängt av det i menyn... någon annan som upplevt samma sak? 26/03 BETYGEN är inte det MINSTA intressant... RECENSIONERNA är det intressanta. 26/03 Kan inte ta betyget seriöst när de lägger 100/100 på exempelvis metacritics, är detta det perfekta spelet? knappast. https://www.youtube.com/embed/aIP73xIAPLU Det enda jag tänker på när jag ser ett betyg över 9.0 Väntar hellre på user score och solo jou... 25/03 Jag är inte förvånad. Ken Levine! ;) 25/03 användar betygen är kanske inte 100% sannig men jag tror nog att de ligger närmare verkligheten i många fall. 25/03 Beror på, oftast brukar användarbetygen trollas av folk som ger 1(eller 10) utan att ens ha spelat spelen, eller av folk som stör sig på någon enstaka sak(DRM tex) och ger 1 pga det. Finns undantag förstås men nu tänkte jag mest på användarbetygen på... 25/03 Om man inte diggade Bioshock 1 och 2 (tyckte de var rejält nervattnade (no pun intended) i jämförelse med det brilljanta System Shock 2, och så var det inte läskigt för fem öre, men jag vet fortfarande inte om det försökte vara det heller), kommer det... 25/03 Jag fick även med X-Com på GMG. Edit: Såg att man fick X-com på köpet på steam också 25/03
Skicka en rättelse