Efter att Playstation 4 utannonserades har nätet svämmat över av bluffsidor. Var försiktig!

Efter att #Sony avtäckte Playstation 4 har internet svämmat över av bluffsidor som vill komma åt dina uppgifter. Företaget har nu gått ut och varnat en extra gång.

Ett av de vanligare sätten för bluffmakare är att använda sig utav sociala medier, då folk är extremt snabba med att trycka på "Gilla"-knappen. Var försiktiga gott folk.

Det viktigaste är ju specarna, spelen och framför allt att konsolen över huvud taget är bekräftad... Lådan sparar dom väl till nån lämplig spelmässa, så blir det fler rubriker och en nyhet till att prata och skriva om (inte minst för såna dom dig som... 27/03 Zlither & Winzi; Det ligger ett flertal olika fel i era resonemang som jag tänkte bemöta. Jag utgår efter era kommentarer att ni inte innehar någon tidigare kunskap om varumärkning och företagsekonomi. Jag antar även att ni saknar kunskap inom grundlägg... 27/03 Det är inte fel att väga in varumärket vid ett datorköp om man gör det på rätt sätt. Men då ska det vara för att det har med kvalitet att göra och inte för vad som är "hippt" eller "häftigt". Apples datorer är mer eller mindre vanlig hårdvara till överp... 27/03 Just när det kommer till apple är det så att dom har hutlösa summor på datorer och mobiler m.m som inte är precis något att hurra över. Nu tänker jag inte säga att folk som köper dessa produkter är lättlurade as, utan man väljer ju självklart själv vad... 27/03 Vi som säljer adaptrar och skit mellan nya versioner av apples prylar vet att det är dåligt. Folk blir halvt ruinerade för att apple väljer dyrare lösningar man är tvungen att köpa genom dem. Samma fuffens som företag som Compaq och IBM höll på med i... 27/03 Vad är det för fel att köpa något för varumärkets skull? Folk gör ju det i alla möjliga produktkategorier, från hushållsprodukter till kläder och bilar. Varför anses det vara något fel att väga in varumärket vid datorköp? 27/03 Fast man köper ju inte heller en konsol för hur dosan ser ut, så jag håller med andra killen. Ska dom visa upp ps4 ska dom inte visa lite grafiska saker samt en dosa, utan dom kan visa hela konsolen då med nä dom väl håller på. Annars är det inte riktig... 27/03 Wait what? Sony visade PS4 men visade bara en kontroll och grafik? Ingen tidning eller site fick sen exklusivt se på anslutningar och grejer till den? Jag undrar, flög det några grisar också? 27/03 You got me! 26/03 Aaa, tyvärr! 26/03
Skicka en rättelse