Battlefield 4 har visats upp för världen. Det här är de första ingame-bilderna.

#Battlefield 4-cirkusen har officiellt börjat. Du har antagligen redan sett den 17 minuter långa trailern. Bra. Nu tycker vi att du ska spana in bilder från singleplayer-kampanjen.

Battlefield 4 släpps i höst till pc, Playstation 3 och Xbox 360. Det kommer också till Playstation 4 och nästa generations Xbox.

Tänker varken sänka eller höja BF4 förrän man vet mer. Ställer mig bara frågan, vad är nytt? ...och då menar jag ej SP kampanjen! 27/03 Blå filter verkar vara borta men färgerna fortfarande döda. Tog mig friheten och gjorde som jag vill ha dem(kanske skulle var lite mindre grönt gräs men ändå roligare så här): http://i49.tinypic.com/28mmu0l.jpg http://i49.tinypic.com/347z339.jpg 27/03 Jag bara älskar det här "det händer aldrig mig så därför kan det inte hända andra" tänket. Min 360 har funkat hur bra som helst så därför måste alla andra som skriver att de haft problem med sina ljuga eller så har de placerat den på ett sätt som gör... 27/03 Helveete vad alla ska whina, är så grymt less på allt jävla hat mot det ena och det andra här på FZ. Vad snackar ni om, det ser ju galet snyggt ut, även jämfört med BF3. Origin har alrig gjort mig nåt ont, enda gångerna man behöver ha det igång är då... 27/03 Kan jag inte hålla med om alls. Gör ett spel som riktar sig till dom som spelet är designat till så lär det bli mycket mindre gnäll. Om det nu blir gnäll ändå så är det iaf oftast enskillda design missar inte att ett helt spel är meningslöst. Men kanske... 27/03 Första Battlefield jag inte kommer att köpa... :( Men visst ser det snyggt ut, och låter som vanligt otroligt bra. 27/03 Sen så handlar spelande inte bara om grafik. Ja, det ser snyggt ut... men det betyder absolut inte att det kommer att vara speciellt annorlunda från 3:an, och om så är fallet... varför ska man då köpa spelet överhuvudtaget. 27/03 om ni är så jävla less på såna här spel, köp dom inte.. jag älskar såna här spel och jag tycker det här ser grymt bra ut. det kan inte vara lätt att vara spelutvecklare idag. det spelar ingen roll vilket svenskt forum du går in på så är det bara en jävl... 27/03 En uppföljare på 2142 hoppades jag personligen på innan EA (för länge sedan) bekräftade att det var ännu ett nutidsspel. Men det blir väl nästa Battlefield. Om en sisådär 18-24 månader. 27/03 Blue tinten är borta :D 27/03
Skicka en rättelse