Upp, upp, ner, ner, vänster, höger, vänster, höger, B, A, är nyckeln till Bioshock Infinites 1999-läge.

Förutom nöjet att ha avnjutit ett mästerligt spel belönas du med 1999-läget när du klarar av #Bioshock Infinite. Enkelt uttryckt är det ett hardcore-läge; både svårare och med en helt annan upplevelse. Vi har tidigare skrivit om det speciella läget, som är något utvecklarna gjort till sina äldsta och trognaste fans.

1999 var året då kultförklarade #System Shock 2 släpptes, ett spel Ken Levine och flera andra #Irrational-anställda jobbat med. 1999-läget i Infinite tvingar dig att leva med dina beslut och kan till och med göra vissa partier omöjliga att klara av – och tvinga dig till omstart.

Men det finns en genväg för att komma åt läget redan innan du klarat spelet. Om du trycker in den här klassiska #Konami-koden från startmenyn låser du upp det ögonblickligen:

Upp, upp, ner, ner, vänster, höger, vänster, höger, B, A.

Pc-spelare ersätter de sista två med med confirm- och cancel-knapparna. PS3-spelare ersätter de med O och X. Vågar du anta den irrationella utmaningen?

Undra hur många som orkar spela om storyn på detta spel? 06/04 Irrational går från klarhet till klarhet. ;) 27/03 Nu blir man ju grymt sugen på att testa då jag inte spelat många FPS spel som känts direkt utmanande med en handkontroll på konsol (inget fan av deras sabla hjälpsystem som jag önskar man kunde stänga av helt). 27/03 Det fungerar perfekt med handkontroll. Mus/Tgb fungerar även hyfsat bra. Inte helt förtjust i att mus-känsligheten går upp och ner beroende på vad man gör. Sprintar man så har man lägre känslighet på musen till exempel, dock något man vänjer sig vid eft... 27/03 Orelaterat till nyheten, men hur fungerar det med tangentbord och mus kontra handkontroll? Jag antar att det är utvecklat i första hand till konsolerna så det borde väl fungera utmärkt att bara dröna i soffan och lira? 27/03 Absolut! Fov: http://pcgamingwiki.com/wiki/BioShock_Infinite#FOV_slider_expansion Ändra mus-sens bland annat: (Dessa inställningar fungerade bra för mig). Man får prova sig fram. http://gaming.stackexchange.com/questions/110552/is-there-any-way-to-finel... 27/03 https://www.youtube.com/embed/sPDoZO5Tm_k 27/03 http://irrationalgames.com/insider/announcing-1999-mode/ Svårtolkat vad egentligen det är som ändrats..chansar dock på att mer hälsa till fienden är den största skillnaden, och kanske mindre pengar o sånt. Man får fan panga på en del på de där eldkillar... 27/03 Hade jag ägt spelet hade jag använt detta fusk redan vid start om det inte påverkade övriga delar av spelet. Är så himla trött på dagens enkla spel, trevligt att man slipper spela igenom ett spel flera sabla gånger för att få sig en utmaning. Så här gör... 27/03 Vilka inställningar har du hittat, och har du lust att dela med dig? :) Vore kalas att även få välja att öppna sina dörrar själva istället för när man smyger förbi en dörr o vips åker den upp o striden är i full gång... Hur ändrade du mus-sens? Har stän... 27/03
Skicka en rättelse