Hideo Kojima har äntligen gett oss svaren efter den mystiska pr-kuppen.

Hideo Kojima håller just nu ett föredrag om Fox Engine på Game Developers Conference. Det var även där han skänkte ljus över den senaste tidens rykten – The Phantom Pain är undertiteln till Metal Gear Solid 5.

Spelet vars fulla namn är #Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain kommer utspela sig i en öppen värld. Sjukhusscenen som vi känner igen från filmen som visades upp under årets Videogame Awards är från en tutorial till spelet.

Under dagens konferens fick vi se Kojima visa hur spelet ser ut i rörelse och det såg riktigt imponerande ut. Bör tilläggas är att det var en PC som körde spelet och det knappast är något som kan återskapas på Playstation 3 eller Xbox 360.

Mer information om själva spelet bör nå internet någon gång efter att Hideo Kojima pratat färdigt. Förhoppningsvis kommer vi kunna få tag på en trailer.

Uppdaterat: Första trailern hittar du här.

http://www.youtube.com/watch?v=Rl2LwnaUA-k 28/03 nja...Metal Gear Solid (psx) var bra men efter att sons of liberty mer eller mindre gjorde storyn i det meningslös så tycker jag bara att det gått utför. Han är säkert duktig men verkar lida av samma problem som andra spelutvecklare, framförallt asiatis... 28/03 Ja, och nej "Kojima Productions studio head Hideo Kojima announced during an ongoing GDC session that Metal Gear Solid Ground Zeroes and The Phantom pain put together are Metal Gear Solid 5." Iaf om man ska tänka på just det här halv diffusa 27/03 http://www.computerandvideogames.com/398237/metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-revealed/ The phantom pain och Ground zero är samma spel 27/03 Det enda du egentligen bör spela för att förstå ALLT det här är MGS3 på PS2/PSV/PS3/PC(emulerat, funkar fint också..) och Peace Walker på PSP/PS3. Portable Ops lite, men det räknas knappt av konami själva så. Främst är det en uppföljare på Peace Walker... 27/03 Håller med er båda. Kojima gör intervjuer nu, så det borde utmynna i att vi får allt svart på vitt. 27/03 Jag gillar verkligen det som har visats upp av The Phantom Menace...Pain menar jag. Har tyvärr inte direkt spelat MGS serien så hoppas man kan hänga med i storyn, hörde att 4an var omöjlig att förstå om man inte hade spelat de tidigare delarna 27/03 Det matte89 säger låter rimligt. För det passar inte alls med storyn att paz ska ha blivit hittad i havet förra veckan sådär 9 år senare :P Och det är säkert under ground zeroes som Mother Base blir förstört(eller i alla fall fett attackerat). Men ja,... 27/03 Ground Zero såg väldigt mycket ut som ett "intro" Kan tänka mig att Ground Zero är som Tanker delen av MGS2. En prologue. 27/03 Jag vet det makes no sense, då ground zeroes heter bara ground zeroes än så länge, om de inte ändrar det... men det är ju i princip det "that Metal Gear Solid Ground Zeroes and The Phantom pain put together are Metal Gear Solid 5" säger :P Och ja Kojima... 27/03
Skicka en rättelse