Lyckligt lottade får låta Stalinorglarna ljuda nästa månad.

25 juni är det nya datumet för #Company of Heroes 2, som efter att #Sega köpte upp #Relic Entertainment har fått lite extra tid i kodningsugnen.

Nu rapporterar spelsidan VG247 att en stängd beta kommer börja den 2 april. Den kommer vara igång under två veckor, sex av spelets kartor kommer vara spelbara och man ska kunna levla upp till 40. Ja, just det! Man kommer gå upp i level och kunna modifiera sina arméer.

När vi vet hur man kommer med i betan, då kommer vi garanterat dela med oss av informationen. Tills dess ska undertecknad smöra för redaktörer.

Du har rätt där - jag skrev nog lite fel. Det är collectors edition jag menar. Ja jag har också sett den digitala, men det måste ju (hoppas jag) komma en fysisk version också. En digital CE känns inte direkt lika lockande :) 29/03 Inte helt hundra på vad du menar med "Special Edition" men har sett en digital "Collector's Edition" någonstans men tyvärr ingen fysisk :( 29/03 Haha, samma här! Köpt det så många gånger att jag tappat räkningen! Har även köpt pre-order för 2an till 2 kompisar hittills :D 29/03 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 29/03 AAAARGH VILL VARA MED! 29/03 Menade generellt. En alfa är ofta uppbyggd av placeholders, så att dra några slutsatser om den grafiska framtoningen är dock inte heller helt rätt. 28/03 Jag bedömde inte det slutgiltiga spelet vilket också framgår. Jag berättade om mina intryck av just en alpha och oroade mig över att den grafiska biten inte kommer att ändras. Edit: Någon som vet om de kommer använda Dedikerade servrar? CoH 1 är så jävl... 28/03 Att döma efter en Alfa är tämligen korkat. Levels och modifiera sin armé = yes ty. Valfrihet is the shit. Stalinorglar och tigrar i all ära. Ge mig ett par IL-2 så får ni smaka death from above. ;) Har också införskaffat säkert 4-5 kopior av CoH1, det... 28/03 "Spelade alphan" - antagligen därför. Fast å andra sidan var CoH inte jättefärgstark vad jag minns. OnT: Levels & modifiera sin armé... No ty 28/03 https://www.youtube.com/embed/VduZuCsqL00 SLUTDISKUTERAT! 28/03
Skicka en rättelse