Vi mötte Irrational Games i Hamburg inför släppet av Bioshock: Infinite - se hela reportaget!

Att ha en datorstyrd följeslagare genom ett helt spel kanske inte låter så märkvärdigt men vi har alla varit med om skräckexempel när det inte fungerar. Personer som fastnar i varenda hörn, dör stup i kvarten eller slutar fungera helt. Det var John Romeros våta dröm i #Daikatana, och förmodligens spelets svanesång, men i #Bioshock Infinite fungerar det perfekt. Elizabeth är lika mycket en huvudkaraktär som du, spelaren.

När vi träffade #Irrational Games i Hamburg förklarade Shawn Robertson att det krävdes hela studions kraftsamling för att få det att fungera. Att en av de tidigare banorna med Elizabeth har lika mycket animationer och script som hela första #Bioshock. Se hela intervjun i senaste Fragzone!

Bara du, spelet är helt amazing. Alla tycker olika dock. Spelet ger en ganska stor variation. 01/04 Vi kör storydiskussioner i separat forumtråd här =) (http://www.fz.se/forum/pc/stora-bioshock-traden-spoilers-309819) 31/03 Den här snubben gör en ganska bra genomgång på slutet. http://www.youtube.com/watch?v=H0h8A_Vtto0&feature=yo%C2%ADutu.be 30/03 Ett försök till förklaring av slutet. 30/03 spelat var jävligt bra ! 10/10 ! 30/03 Första shootern jag njutit av på väldigt länge. Bra combat, AI, banor, story. ALLT! Slutet är mindfuck men på ett bra sätt. 6/5 PS: Till er som gnäller på att det är för lätt? Spelade ni på hard? Om så, lär ni vara någon sorts spel guru. 30/03 Oavsett vad man tycker om story och gameplay (personligen älskar jag det) så måste jag säga att jag inte tror att en bättre AI-medhjälpare än elizabeth någonsin skapats. Intressant karaktär som verkligen bidrar till storyn och karaktärsbyggandet samt... 30/03 Folk tycker olika som story och gameplay, som alltid, ingenting att hetsa upp sig över. Så länge som man inte rackar ner på andra för att dom har en annan upplevelse, ser saker på ett annat sätt så är det inga problem. Hmm... börjar bli mer och mer nyfi... 30/03 Du har fortfarande inte fixat till ditt originalinlägg, vilket innehåller spoilern helt öppet, i ett citat. Smidigt. 30/03 Vet inte riktigt om detta kommer räknas som spoiler men vadfan. Storyn var riktigt bra tycker jag, dock när jag kom till slutet blev jag mest...förbannad i början. Allt gick så jävla fort de sista 20 minuterna och man kunde inte bearbeta allt. Men när... 30/03
Skicka en rättelse