Jay Wilson har vädrat sitt missnöje med auktionshuset och hur det används.

Jay Wilson på #Blizzar har i en intervju med The Escapist gett sin syn på det bespottade auktionshuset.

I intervjun medger Jay Wilson att det inte riktigt blev som de hade tänkt sig. Istället för att folk spelar för att få tag på rustningar och vapen, så köper de grejerna på auktionshuset. En funktion som de gärna skulle stänga av, men inte riktigt vet hur det skulle tas emot.

#Diablo III spelas av ungefär 1 miljon spelare varje dag.

Hur är det med er kära FZ-läsare, spelar ni fortfarande spelet och hur skulle ni vilja att #Blizzar gjorde för att motivera er att spela för utrustning, istället för att hänga på auktionshuset?

auktionhuset förstörde diablo3..., skulle lätt ta upp det igen om dom bara tog bort det. fast inuläget, får det bara ligga, inget som drar mig för att börja spela skiten igen. 09/05 Ett spel som mer eller mindre kräver att man köper saker ingame är bara så fel det kan bli. Hur tänkte ni här Blizzard? Detta är ett hån mot era gamla fans och inte alls det Blizzard som jag sett växa från ingenting till en av de största. Det märks att... 01/04 Jag klagar då inte då jag inte behövt betala för ett enda spel sedan diablo 3 kom då jag säljer drops från spelet för att köpa nya spel för diablo 3 pengarna. inte tråkigt alls. Köpt bland annat Torchlight 2, Tera och Arma 2 (Dayz) för pengarna jag tjän... 01/04 Det var inte precis svårt att få in de miljoner/miljarder guld om du spelade hardcore(inte hardcore mode) redan från dag 1 då de flesta inte ens kunde spela. De gick ifrån i levels och kunde hela tiden sälja allt gammalt gear på AH redan då. Sedan var... 01/04 Blizzard De var bättre förr 31/03 Spelade D3 i nån månade tröttnade nästan på en gång. Nu är det Path of The Exile som gäller! 31/03 Det är ju frågan vad man ska kalla sig för idag, är gammalt d2 fan, gillade hur det systemet funkade mestadels. Men man ser flera saker i Diablo 3 som kunde gjorts bättre när man spelar, som t.ex hur det är med dropsen på legendarys osv, och att mp3-4+... 31/03 Nej, de lyssnade inte på sina fans överhuvudtaget. D3 blev resultatet av det. De som de lyssnade på var de nya casual gamers som hade börjat att spela blizzards spel i framåt slutet av d3's utvecklings tid. De är inte dem jag skulle referera till som... 31/03 http://blog.mdmadman.com/wp-content/uploads/2012/04/youdontsay.png 31/03 slopa ah och låt rmah vara det ända alternativet. på så vis skulle endast ett fåtal faktiskt köpa grejer och majoriteten endast säljer. skulle bli extremt svårt att få något sålt när utbudet är så mycket större än efterfrågan. men möjligheten att tjäna... 31/03
Skicka en rättelse