Eurogamer har genomfört ännu en jättelång intervju, denna gång med #Ubisoft Montreal-chefen Yannis Mallat. Han tror inte att spelarna blir avskräckta av antalet uppföljare – tvärtom tror han att de suktar efter dem.

– Så länge man skapar kvalitet så spelar det inte alls någon roll hur ofta man släpper material, menar Mallat. Han anser att Ubisoft gör sitt jobb som håller spelarna glada.

Det har släppts minst ett #Assassin's Creed-spel varje år sedan 2007. I år släpps #Assassin's Creed IV: Black Flag. Är du nöjd med det tempot eller vill du hellre se mer spridning mellan lanseringarna?

Alltså det är väl bara bra om det kommer ett nytt varje år sålänge dom håller en hög kvalitet. Det tycker jag dom har gjort. 02/04 A jo om det bara va så. Spelkänslan och kvaliteten har sjunkit drastiskt efter AC2: Brotherhood. 01/04 Spel blir inte bättre för att de släpps oftare. Börja i rätt ända, dvs gör spel som med bra story, skippa "press mus1 to win" och lägg fokus på en fungerande ai:n. Ubi känns som EA, kvantitet före kvalitet. Så nej. Den här spelaren vill inte ha med er... 31/03 Det är sant, svårt att balansera det där 31/03 Det var en princip. Jag är bara rädd att dom helt enkelt blir för sugna på cash och går i Need For Speed's fotspår, om ni förstår vad jag menar. Så länge dom verkligen håller sig till kvalitet före kvantitet är jag inte ett dugg orolig. 31/03 Fast problemet är att om de anpassar spelen efter sådana som du så blir sådana som jag -som gärna sätt dubbelt så många outposts och sidouppdrag i FC3- sura. De kan aldrig göra alla nöjda. 31/03 Det är bara hjärndöda spelare som skulle vilja ha något sånt....my god om hela industrin började tänka så, så går jag tillbaka till NES och SNES och andra retro konsoler! 30/03 bra exempel :) Fast när det gäller Halfl Life 3 så gäller Valve-tid, så det lär inte hända i en nära framtid. 30/03 JAgn håller med honom. Jag suktar redan efter nästa Assassin´s Creed 6 månader efter förra släppet. Älskar spelen och kan inte få nog av dem så länge de håller samma underbara spelkänsla och kvalité. Har köpt alla AC spelen flera gånger om på olika plat... 30/03 Assassin's creed 1 skrämde bort mig ifrån denna serie med dess enformiga gameplay där man kunde slakta hela Plutoner, Samt med den där dryga time travel tjosan... 30/03
Skicka en rättelse