Ryktena om att Human Defiance är en film baserad på spelserien har skjutits i sank av Square Enix.

Efter att nyheter kring att #Square Enix registrerat namnet #Deus Ex: Human Defiance nådde internet, började det spekuleras kring om det gällde en film.

#Square Enix har nu slängt upp en stor bild och förklarar på sin Facebook-sida att det är ett spel, samt att det kommer visas upp idag. Just nu är klockan 00:20 här i Kalifornia, och vi lär få vänta några timmar till. Vi kommer ge er all information när den når oss.

Uppdaterat: Verkar vara någon form av aprilskämt. Ett rätt massivt aprilskämt. Läs mer på sidan för "spelet".

Tack till Galant för detta #nyhetstips!
Smaksak det där, HR är ett av mina favoritspel genom tiderna. Atmosfären fick mig att tappa hakan :P 02/04 haha ser ut att bli snyggare än Deus Ex HR. glömmer inte hur EM under utvecklingen av HR trollade hela deus ex fanbase genom att påstå att originalet saknade minnesvärda ögonblick...wtf? Riktiga skojare dom är :P Sen är väl HR inte så där vansinnigt fan... 02/04 Ja eller hur! Nu blev jag riktigt besviken :/ 02/04 "We had many left over yellow pixels..." Haha, det var ju kul :) 01/04 Om det är ett April skämt är det ett riktigt riktigt jäkla lågt skämt mot deras fans. 01/04 Det där är ett aprilskämt, ett sätt att få en massa gillningar på facebook så att de kan nå ut till fler med nyheter etc. . Det är möjligt att de kommer släppa 8-bit spelet som ett spel i webbläsaren, som Bioshocks Industrial Revolution och liknande.... 01/04 Ett aprilskämt.. Seriöst vad barnsligt.. de "rider" på Deus Ex; Human Revolution fortfarande, men hur länge varar det? De kommer inte överleva om de skiter fullständigt i att göra nya spel. Men det är möjligt att de "skojar" men i faktum det kommer ett... 01/04 Öh? Inte helt säker på om det är ett aprilskämt, eller en skön grej. http://www.deusex.com/humandefiance 01/04 Härligt, mer cyperpunk till folket. Human Revolution var ett riktigt bra spel, med fantastisk musik och stämning, men kanske lite för stängt, jag skulle gärna se en större värld och öppnare spel Bara det inte är ett satans aprilskämt. 01/04 Tror nog inte det är ett aprilskämt, då namnet registrerades i februari. Vore ett välplanerat aprilskämt isånafall. 01/04
Skicka en rättelse