Med gamla Relic-veteraner som Rob Cunningham och Aaron Kambeitz kan spelet bli något för Homeworld-fantasten.

#Blackbird Interactive består av ett flertal gamla #Relic-anställda, där ibland Rob Cunningham och Aaron Kambeitz. Vilket gör att #Hardware: Shipbreakers kan bli något för oss som saknat en uppföljare till #Homeworld.

#Hardware: Shipbreakers ska vara ett strategispel för den hårdnackade spelaren och innehålla spel på en massiv skala. Flerspelarläget och den sociala delen ska också ha stor betydelse. Spelet skulle gått in i en öppen beta under mars, men vi verkar inte riktigt ha kommit dit än. Istället har de släppt en liten teaser för spelet, som du kan se nedan.

Trodde för ett kort ögonblick att det handlade om ett spel baserat på filmen Hardware från 1990. :D 03/04 Lite off-topic men ändå inte: http://www.kickstarter.com/projects/teampix/homeworld-touch-ios-android-and-homeworld-3-pc-mac Undras vad de där tomtarna kommer hitta på. 03/04 WOW! Det här läggs på önskelistan på dirren. :D Sjukt snygg teaser också, stormdiggar looken de valt. 03/04 precis! men jag spelade faktiskt ettans kampanj som Taidanii första gången 03/04 Kan ju inte säga annat än att jag innerligt hoppas. Vill ju helst ha tillbaka Homeworld men har vi tur kanske detta spel kommer duga. 03/04 "you have cleared level 5! Connect to facebook to keep on playing! "your lives has been spent. Ask your friends for more or wait one hour to play again!" Näe, nuska jag sluta whina. HW var awesome och jag hoppas lika mycket som alla andra på att detta... 03/04 Hoppas på PS4-släpp. 03/04 så länge de inte simmar in på samma tokigheter som SimCity 5 så... Pettson du har så rätt så, bara nämna FF7 med dess blockighet ala minecraft style. Känslan ligger i hur spelaren får använda sin fantasi och fylla ut luckorna. 03/04 “the world’s first planetary-scale social strategy game”. Ordet social gaming är kanske inte det bästa att använda sig av om man riktar sig mot en core/hardcore målgrupp. Jag är skeptisk då jag sett alltför många exempel på när företag nyttjar de gamla... 02/04 Trodde EvE online var uppföljaren till homeworld. xD 02/04
Skicka en rättelse