I december kom David Hayter, som spelat Snake i #Metal Gear Solid-spelen, hem till Los Angeles från Toronto där han regisserar sin första film. Han fick då reda på att planerandet av inspelningarna för #Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain var igång, vilket han uppfattade som märkligt då han inte blivit kontaktad. Hayter hörde av sig till en person som arbetar med projektet, som över lunch förklarade att de inte behöver honom för det här spelet. Ingen vidare förklaring erbjöds. Och så var det med den saken.

I blogginlägget forsätter Hayter sedan att beskriva kärleken till spelserien och fansen, och att om han själv fått välja skulle han spela rollen som Snake resten av livet. Läs hela inlägget här.

Tycker du det är synd att Hayter blivit bänkad, eller ska det bli skönt med lite omväxling?

Han var rösten för Big Boss i Snake Eater/Subsistence, Portable Ops och Peace Walker men inte i Guns of the Patriots. Detta är troligen inte ett PR-trick, det är nog mer så att Kojima helt medvetet gjorde valet för han vill börja skilja på Big Boss och... 04/04 Orm? Orm?! OOOOORM!!! 03/04 Jag skulle inte sakna hans röst i MGS. Skrattat mig igenom mången dialog där Snake krystar fram sina repliker samtidigt som dem andra karaktärerna pratar helt "normalt". Men jag förstår också lite varför han skulle vara saknad då det blir ett ganska spe... 03/04 "Phantom pain sensations are described as perceptions that an individual experiences relating to a limb or an organ that is not physically part of the body. Limb loss..." + Hayters inlägg var på den 1st April. + Första trailer var också skämtsamt krypti... 03/04 Jag kollade upp det på youtube, höll på garva ihjäl mig xD 03/04 Disneys action spel med Herkules, nuff said :D 03/04 Är det ett skämt eller inte? Hela grejjen är så märklig, David aktiv som fan och Kojima är knäpptyst. 02/04 https://www.change.org/petitions/kojima-productions-bring-back-david-hayter-as-the-voice-actor-for-snake-in-mgs-v Chansen att detta får dem att faktiskt ångra sig är förmodligen väldigt liten till obefintlig, men det kan knappast skada att visa var man... 02/04 Som med Kerrigan i Starcraft då...spelar inte MGS men det är verkligen märkligt att de ger sina karaktärer nya röster hur som helst. varför, liksom? Helt ologiskt. 02/04 David Hater är en av mina favorit röstskådisar genom tiderna. Han ÄR Snake och Big Boss. MGS skulle inte känns som MGS utan Hayter som upprepar varje fråga han får. 02/04
Skicka en rättelse