Vi vet sedan tidigare att #The Witcher 3: Wild Hunt blir en öppen värld som vill utmana Skyrim och Dragon Age och testa gränserna. Nu får vi veta mer om hur äventyret slutar, i en intervju Polygon gjort med utvecklarna #CD Projekt.

The Witcher 3 har 36 olika slut som i sin tur resulterar i tre olika spelbara epiloger. Spelet håller även reda på så pass många av dina handlingar och val att det skapas mängder små, små variationer i upplevelsen. Så många att det totala antalet slut överskrider 300. Omspelningsvärde, någon?

#The Witcher 3: Wild Hunt släpps till pc, Playstation 4 och förmodligen nästa Xbox, någon gång under nästa år.

Den korrekta översättningen lyder: 3 olika slut med 300 små variationer. Och då talar vi inte bara om olika färger på outro-scenen. 03/04 Kan ju inte påstå att jag räknar två vägar som slutar vid samma resultat vis spelets slut som ett nytt slut vilket de utan tvivel gjort. T.ex. så är det ju absolut inte två olika slut beroende på om man slåss mot baronen eller inte i början på tvåan,... 03/04 Spela in längre i spelet så ska du se det är kul. Witcher är relativt stelt i början(speciellt 2an) 03/04 Dom får göra så många varianter på slut dom vill, just make em' all damn good! :) 02/04 300 färger :D blir svårt att se skillnad 02/04 Ja men det är inte omöjligt. Allt jag ville va att mina val faktiskt gjorde något, vilket dem inte gör, sen får Shep gärna dö eller whatever om det krävdes för att få slut på trilogin. 02/04 Blev förvånad över hur många slut Dragon Age hade, om ett spel som ska vara open world har likadant, då blir jag riktigt paff. Lycka till säger jag bara! 02/04 RPG är min absoluta favoritgenre,men The Witcher kommer jag fan inte in i.Har både ettan och tvåan men har avinstallerat dom nästan på en gång.Tycker att huvudpersonen verkar helt ointressant och stridssystemet är väl kanske inte min grej. Men nu ska... 02/04 Well, the witcher 1 hade ju tre olika main branches av sitt slut, och i tvåan så var hela spelet uppdelat i två enorma branches, så kan mycket väl tänka mig att trean kommer innehålla -- som de säger -- 36 slut, varav där det finns någon faktor som kate... 02/04 Älskade The Witcher 2, att ens vak gör otroligt stor skillnad på storyn, två helt olika platser att besöka och unika quest på vägen till slutet. Älskade det. Jag längtar nogåt oerhört! 02/04
Skicka en rättelse