Det har landat en hel del intressanta rykten kring Blizzards nya mmo.

Det har varit tyst från officiellt håll angående #Project Titan. Frågan är hur smart drag det var av #Blizzard att nämna något flera år innan ett fullgott avtäckande. Istället har vi fått ta del av rykten och idag nåddes vi av ett gäng nya. Som vanligt, ta rykten med en näve salt.

Sidan Titan Focus, säger sig ha kommit i kontakt med en trovärdig källa. Det som kommit fram är bland annat att spelet ska kretsa kring vår historia och utforska myter från Grekland, Rom och Vikingarna. Man undrar om de inte förväxlat Titan med #The Secret World. Spelet ska ha något slags fokus på tidsresande.

Det kommer vara klassisk "#blizzard-entertainment|Blizzard-stil" och ses från tredjeperson. Spelet har en helt ny motor och fokus ligger på PC, men inte helt omöjligt att det även kommer till konsoler.

#Project Titan utvecklas med Esport i åtanke och utvecklingsteamet ska ledas av Jay Wilson och bestå av 150 personer just nu.

Enligt Titan Focus kommer en smygtitt på spelet visas upp under årets Blizzcon. #Project Titan är inte slutgiltiga namnet på spelet.

Spelet ska gå in i "Family & Friends"-test under första kvartalet av 2014. Detta är i grund och botten en stängd alfatest av spelet, vilket gör att vi kan se oss i stjärnorna efter att få testa spelet själva snart.

Vi vet att det är över 100 personer som jobbar med spelet och att det varit under utveckling ett bra tag. Vanligtvis tar det runt 5 år att utveckla ett mmo, men det är ju #Blizzard vi pratar om.

Den stora frågan är dock, om tidsresandet stämmer, kommer vi få se dinosaurier?

Tack till mrFluffy för detta #nyhetstips!
Jay wilson glöm inte vad han gjorde för D3 Epic Fail och detta kommer inte vara nåt undantag Epic Fail. 04/04 Mycket Jay Wilson-hat här. Alla tänker på hela FB-incidenten. Lite devil's advocate här: visst, han tappade kontrollen men det visar också hur passionerad han är. Dessutom, svinigt av David Brevik(han som pissade över hela D3) till att börja med. Minns... 04/04 "Leds av Jay Wilson? Haha, avbokat och klart. Världens sämsta utvecklare med världens sämsta attityd." Så tänkte jag först också, men även om han var dålig för Diablo 3 så ska man inte skylla allt på en man utan också på resten av teamet som tog beslute... 04/04 Sant, jag tänkte precis på att det är oroväckande nära första april som de här ryktena började florera. 04/04 Bara rykten, vi vet inte ett dugg så ignorera denna artikel tills vi får riktiga fakta bekräftade. 03/04 Leds av Jay Wilson? Haha, avbokat och klart. Världens sämsta utvecklare med världens sämsta attityd. 03/04 Jo MMO är dött om man inte lägger in End Game och sånt spelarna vill ha. Man vill inte bara ha tråkig PVP och "crafing" skit. 03/04 Wow, där tvärdog mitt intresse. Myter och historia från vår värld, Grekland/Vikingar o s v. :down: Jay Wilson :down: :down: :down: Trodde Tygole (Jeff Kaplan) skulle vara den drivande faktorn för Titan. Hade dessutom hoppats på nått mer Diablo/Warcraft-... 03/04 Hoppas de istället visar upp Warcraft 4, den överraskningen skulle göra mitt år. 03/04 Från att knappt veta något om det känns det nu som detta spelet inte alls kommer bli bra. Smart drag av dem att sätta Jay Wilson på skiten också 03/04
Skicka en rättelse