Ubisoft säger att Playstation 4 och nästa Xbox kommer vara ungefär lika kraftfulla.

Xbox 720 kommer att följa Playstation 4 hack i häl. #Ubisoft Montreal-chefen Yannis Mallat antyder att #Microsoft-konsolen blir ungefär lika kraftfull och har samma features som #Sonys dito.

– Den kommer att gå i linje med vad Sonys utannonserat.

Det första vi kommer märka är, inte alls oväntat, ytligt:

– Låt oss riva av det uppenbara: den omedelbara skillnaden kommer att bli grafisk. Det finns redan nu häpnadsväckande grafik med hjälp av nextgen-teknologin i #Watch Dogs (bilden) och #Assassin's Creed.

Men han tror något annat kommer vara "grejen" med generationsskiftet.

– Med det sagt, de uppkopplade aspekterna och de sociala komponenterna kommer vara det som definierar skillnaden mellan denna och nästa generation. Och vi kan knappt vänta på att tala om det och visa det.

Bwahaha ;) :* puss på dig med xD 05/04 Avund.Gå och bajsa på dig. 05/04 Bwahaha. Kompenserar för något genom att skryta om något som bara du vet sanningen om här inne. Du är beviserligen inte bättre än nån. Rikare förstår jag inte vad de har med saken att göra, jag är inte rik, men äger en dator som klarar alla spel, och... 05/04 Nej, jag har inte missförstått något. Jag fick 1 månad gratis, betalade för 2, och på det så kollade jag igenom min ps3. Jag har även kollat från ett wii och pc. Såååååååå, det är du som missuppfattat det. . Det går att säga upp netflix nääääär du vill.... 05/04 Öhm, tror du och jag missuppfattat varandra, playstation behöver du inte ha plus på för netflix, men på viaplay behöver du det. Att man behöver betala för live när det kommer till allt online på xbox visste jag :) NÄr det kommer till exklusiva titlar... 05/04 För HELVETE vad irriterad jag kommer bli om jag tvingas stirra på tusen olika menyintegrerade sociala medier varianter på samma sätt som smartphones gör och på samma sätt som jag tvingas se förbannade Sing Star idag på PS3. Mupparna ska veta att jag näs... 05/04 Kan inte finna något som styrker det uttalandet, guld verkar krävas såvida detta inte ändrats i år. Det enda jag finner är att Microsoft bjöd på detta en tid men inget som sagt att de skulle ha tagit bort det. Ja det är en smaksak och även när det komme... 05/04 Nej mannen du har missförstått Netflix, dom gav 1 månad gratis thats it sen så rånar dom dig. 05/04 Jag kommer att köpa ps4an bara inga andra konsoler men jag vet endå att allt inte blir perfect med den. Jag tror att nästa Xbox blir minst lika bra och som dom skriver överallt skillnaden kommer inte vara så stor mera tycke och smak! 05/04 Alltså på riktigt, Chopper och Nils45.. En dator för 7000:- eller kanske mindre slår dagens konsoler på fingrarna och så mycket pengar behövs inte skjutas till för att motsvara nästa generation konsol. Men vill ni fortsätta tävla om vem som har mest pen... 05/04
Skicka en rättelse