Har du längtat efter att få testa mmo-spelet Neverwinter? I april har du chansen.

#Cryptic Studios är i full gång med att förbereda sitt mmo-spel #Neverwinter för släpp. Tills dess är det dock hög tid att testa vad spelet faktiskt går för.

Den 30 april påbörjas den öppna betan för de som inte betalat för sig. Dessutom behöver du inte gräma dig över att allt som gjorts under betan går förlorat när den skarpa versionen sparkar igång. Allt ska finnas kvar. För dig som betalat, kan du testa redan den 12 april.

För att skriva upp dig som glad betatestare är det bara att klicka här.

Måste fråga er som nu testat spelet. Är det så att dem som lägger in riktiga pengar på spelet får ngn mer fördel än dem som inte gör det? Har läst lite att om man ska t.ex kunna köra trade med en vän så krävs det "diamonds" el vad som används som valuta... 05/04 Jag pratar om MMORPG överlag. Jag menar på att alla MMORPG är likadana, bara olika utseenden och små features som i längden inte ger något. Dags att rycka upp sig! Jag har inte ens tittat på detta MMORPG. Men det är något jag tänker göra! Bara för att... 05/04 Menar du att Neverwinter också är inkluderade i nya kläder på samma gamla kropp? eller menade du något annat? OnT, jag är verkligen emot dem flesta MMO spelen, men detta ser ju faktiskt intressant ut och gillar hur dem tänker, även deras combat! 05/04 Nu får utvecklarna sluta att kasta på nya kläder på samma gamla kropp! Dags att stanna upp och bryta denna otroligt slitna trend! Dags att ge sig ut på nya vatten! Gör något nytt med genren! 05/04 såg ju hur trevligt som helst ut! Måste testa! 05/04 Smart med öppen beta. :) 05/04 Mycket trevligt MMO, spelade beta weekend 2 och 3. Föredrar detta framför GW2, Tera och flera andra mmo just nu. Tycker det är förnyande combat-mässigt och Lore är det gott om för en som älskar Faerun och allt det erbjuder :) Detta skall spelas! 04/04 Hmm ja du, en variant av Tera antar jag. Har inte spelat Tera själv så kan inte säga. Man svingar, fienden man siktar på highlightas för att ens skills, som behöver en specifik fiende, ska kunna siktas. Man siktar med musen, svingar och blockar med höge... 04/04 Vad påminner detta om? WoW? GW2? Tera? SWTOR? Nåt annat? Eller går det sin egen väg? Har ingen aning då jag inte spelat det än, ser dock fram emot en session eller två när den öppna betan startar. 04/04 Spelet är faktist riktigt roligt, och då har jag spelat solo till level 20ish. I grupp verkar det växa enormt mycket mer. Samt att man kan se fram emot de lite mer komplicerade klasserna som Warlock och Druid 04/04
Skicka en rättelse