Efter nedläggningen av Lucasarts har Raven Software släppt källkoderna till Jedi Knight-spelen för nedladdning.

Efter en tids viskande kring #Lucasarts framtid, briserade igår bomben – studion läggs ner. Detta betyder att bland annat #Star Wars 1313s framtid är högst osäker.

#Raven Software som utvecklade #Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy och #Star Wars: Jedi Knight II - Jedi Outcast har nu som en hyllning till #Lucasarts släppt de båda spelens källkoder för gratis nedladdning.

Fan va ni lurade mig med rubriken :( jag som trodde källkoden till Jedi Knight: Dark Forces II var släppt!! Ni har ju skrivit helt fel. Jedi Knight (3): Jedi Academy heter bara "Jedi Academy" förkortat. Inte Jedi Knight, det syftar på Dark Forces II !!!... 05/04 Ja, det var just det som jag sa :D 05/04 Fair enough :) 05/04 Gillar dock mäst Star Wars: Jedi Knight II - Jedi Outcast av den spel serien. 05/04 De måste ändå göra om alla modeller, texturer, ljud, banor m.m. eftersom dessa inte är släppta utan bara själva källkoden. En kul grej, men egentligen ganska värdelöst annat än för riktigt inbitna kodknackare som vill se hur de löste vissa saker. / Lord... 05/04 Koden är absolut inte i PD, utan licensierad under GPLv2, vilket lägger in en hel del restriktioner, 05/04 nostalgitrippade och köpte båda indiana jones spelen, loom samt hela jedi knight kollektionen på steam, helgens nöje är med andra ord fixat 05/04 TI-84, exempelvis! 05/04 Skall de porta det till en modernare motor får de göra om alla modeller och texturer ändå. Det är ju ingen större mening med att slänga in det i UE3 med lågupplöst content. Real skillnaden kommer att bli minimal jämfört med orginalet. Well.. lite bättre... 05/04 Disney är ju numera dess ägare så förhoppningsvis kanske de inte är lika hårda med det här som LucasArts var då det ägdes av George. Min förhoppning är att detta nu kan leda till att spelet görs om i en annan motor och där är källkoden nödvändig för att... 05/04
Skicka en rättelse