#Aliens: Colonial Marines skulle lanserats till Wii U under årets första kvartal, men så blev det inte. Gamespot frågade utgivaren #Sega hur det ligger till, och fick ett "ingen kommentar" till svar. Det är tydligen tredje gången Sega vägrar kommentera konverteringen, och inte heller utvecklarna #Demiurge Studios säger något. Däremot behagar Randy Pitchford, vd på #Gearbox software som gjort delar av originalspelet, kommentera det hela. Han vet inte om spelet är på gång, men har en åsikt om produkten:

– Jag tycker att Demiurge Studios har gjort ett fantastiskt jobb. Det är riktigt coolt, men Sega måste inse det. Vi gör så gott vi kan.

Frågan är om någon tror på honom. Det lät ungefär likadant inför släppet av Colonial Marines till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Samtliga versioner av spelet ligger för närvarande runt 40 poäng på metacritic.

Jag tycker detta är en fascinerande historia och jag har följt händelseutvecklingen sen spelet släpptes. Med tankte på vilket mottagande som det fick, något som verkar ha chockerat Gearbox själva, så ska man nog inte ha alltför stora förhoppningar på... 05/04 Ja Gearbox failade totallt med Aliens:colonial marines. Men dom har även gjort bra spel som borderlands 2. Och det var även inte helt Gearboxs fel att allt gick åt helvete, dom överlämnade ju arbetet av Aliens till timegate studios som förstörde hela... 05/04 Het kandidat till den största nyheten minst folk brytt sig om någonsin. 05/04 Nja. Med tanke på att det rör sig om en portning så kanske dom tjänar på att porta det, i och med att det är relativt lite arbete jämfört med att utveckla ett från grunden, samt med tanke på att många köper spelet på grund av namnet/universumet. Alla... 05/04 Jag vill inte vara den som är den, men vill folk verkligen ha en till release på Alien Colonial Marines, efter vad som hände med den till PC/360/Ps3? Ja men visst, vi förhandsbokar ett spel kritikerna och användarna hatar. Lägg ner så länge ni ändå kan.... 05/04 http://i47.tinypic.com/2cijp7t.jpg 05/04 Smart drag att inte göra det. Synd att spelet blev så dåligt, hade sett fram emot att scanna efter aliens med Wii U-kontrollen, vilket jävla bra upplägg det skulle kunna vara på den maskinen... 04/04 Hela spelvärlden är i fara om spelproducenter som Gearbox får härja fritt. 04/04 Dom vet att spelet är skit och kommer floppa till Wii U om det släpps, dom vill nog spara pengar och skrota spelet. Må det brinna i gamers hell! 04/04 Vik hädan du ondskans hantlangare! 04/04
Skicka en rättelse