Internet levererar kandidaten till årets spel, utan spel, bara story.

#Bioshock Infinite hyllas brett av både spelare och recensenter och det kommer garanterat att hamna på mångas topplistor när året i slut. Men av du av någon outgrundling anledning inte kan spela det, eller bara vill uppleva berättelsen igen, har en Youtube-medlem laddat upp det väsentliga från spelet. Storyn med det mesta av själva spelandet bortskalat.

Klippet är över tre och en halv timme långt och innehåller av förklarliga skäl spoilers, så känn dig varnad. Jag vill också mana att alla som vill diskutera spelet att göra det i vår spoiler-märkta tråd i forumet, var annars väldigt noga med spoiler-taggar.

spoilertext

DEVs kunde gjort själva shooter delen sååå mycket bättre allt man behövde ha gjort var att flyga in teamet som gjorde actiondelen av metro 2033 eller lärt sig av dessa...Visst forfarande en railshooter men med betydligt skönare maps och känsla i vapen... 06/04 Själv har jag blandade känslor inför spelet. Det är välgjort men inget mästerverk. Snarare en välregisserad och påkostad railshooter. Jag har inte hunnit spela igenom hela ännu men än så länge upprepar sig historien från Bioshock 1 allt för mycket (En... 06/04 Lade mycket tid i början men tröttnade på just det jag tyckte var tjatigt och började rusa. Inte 8 timmar. 10 timmar tog det :) http://i39.photobucket.com/albums/e177/svendolph/abio_zps2f335c45.jpg 05/04 Det har du rätt i. Jo, jag är uppvuxen med 50/60 tals SF med modersmjölken. Stiftelseromanerna av Asimov och Arthur C. Clarke som först skrev filmmanus till 2001 och efter det, böckerna. Premunerade på Sam J. Lundwalls Jules Verne-Magasinet. Bästa böcke... 05/04 Oj, något blev fel här. 05/04 Var detta konsol version? fulare än pc versionen som jag köpte för 200kr=p 05/04 Smaken är som baken 05/04 Vad var det som var så dåligt med slutet? Allting är begripligt och det slutar "ganska lyckligt". 05/04 Troligen rushers som inte lirat spelet utan mest inriktat sig på det negativa och vill klara det fortast möjligt, klart man missar allt om man struntar i storyn...för mig tog det ca 27 timmar på 1999, och vissa andra kör det på 8 timmar, tro fan att man... 05/04 Fick väll egentligen gameplayupplevelsen jag önskade mig, men storyn genom spelet var något meeh. Var generellt sett bra dock fram till slutet där de kände sig tvungna att sabba allt. 05/04
Skicka en rättelse