Cryptic Studios berättar med en trailer vad vi behöver veta om spelet.

Igår skrev vi om att spelet snart inleder sin öppna beta. Idag handlar det om något minst lika roligt, och nämligen en film som ska ge den ovetande lite mer kött på benen.

För att skriva upp dig som glad betatestare är det bara att klicka här. Om du är osäker är det bara att kika på filmen nedan.

Fett värt! Videon (speciellt början) känns lite B, men det ser feeeett naja ut!:P:) 08/04 Och hur fan vet cryptic vad neverwinter är? har de ens spelat ett D&D spel tidigare? Riktiga clowner är vad de är. 07/04 Är helt klart intresserad av detta, är rätt MMO trött just nu men Neverwinter ser helt okej ut. Hoppas verkligen att det håller hela vägen! 07/04 Jag är aktiv spelare på Star Trek Online och kan direkt säga att det är inte P2W spel. Om inget annat så tycker jag Star Treks Free2play model är väldigt vänlig om man jämför med andra. Visst det är mycket mikrotransaktioner, men dom erbjuder bara skepp... 07/04 Jag menar mer om lore etc ? =) 06/04 Det tvivlar jag på, vuze, dels då man ser inriktningen i trailers men även att de använder sig av nyare regelsättning, som är designad att vara mer som mmo-classes osv. Säga vad man säga vill men jag tror faktiskt det är bättre så i just ett mmo. Jag... 06/04 Måste man vara insatt i Dungens and dragons för att kunna spela ? 06/04 Helt ojämnförbara såvitt jag förstått. ST:O har jag inte spelat, men enligt vänner jag fick under beta-testet skulle Neverwinter vara tusen gånger bättre på alla sätt och vis. Jag har själv prövat Champions Online eller vad fan det nu hette, och det är... 06/04 Myyyyycket stora ord i den trailern. Undrar verkligen om de kan leva upp till dem? 06/04 Förstår mig inte på grafiken, så jäääääävla ful! Förstår inte att spelbolag satsar på dessa överproportionerade vapen, karaktärer och moster. Ser ju ut som i en Bamsetidning. 06/04
Skicka en rättelse