I förrgår gick Adam Orth, creative director på #Microsoft:s spelavdelning, ut och röjde rejält på Twitter. Han presenterade ett gäng snedvridna analogier som förlöjligade människor som inte tycker att ständigt internetuppkopplade konsoler är en bra idé. Läs hela historien här.

Nu har Microsoft återhämtat sig från chocken av det PR-mässiga klavertrampet, och låter hälsa att Orth inte är någon talesperson för företaget och att de ber om ursäkt för de olämpliga kommentarerna han skrev. De ligger inte alls i linje med hur företaget vill kommunicera med sina lojala kunder.

– Vi ber om ursäkt om någon tagit illa upp. Det sagt så har vi inte utannonserat något om produkten och har för närvarande ingen kommentar.

Kanske få vi veta mer i slutet av april.

Fyfan, så dålig koll har jag, visste inte att det var en karaktär, men då vet jag det också. ;) Synd för det var roligare när man trodde han var sån på riktigt?!! :D http://www.youtube.com/watch?v=A2WZhJccOMs http://www.youtube.com/watch?v=sTAcyZZu498... 09/04 CD Project väljer nu att skippa DRM. De har kommit till insikt som vi andra att det bara stör och jävlas med de som betalat för produkten. De som vill slippa DRM kommer att kunna göra det oavsett hur mycket pengar de lägger ner på kopieringsskydd. 08/04 Du är ju för fan varje smutsig speltillverkares våta dröm.. 08/04 Vi ber om ursäkt om någon tagit illa upp. Det sagt så har vi inte utannonserat något om produkten och har för närvarande ingen kommentar. "Det sagt så" vad är detta för svenska? 08/04 Nu blir det lite spännande å se vad MS kontrar med när dom visar upp nästa Xbox! Hade nog inte varit lika intresserad over det som jag är nu efter detta. 07/04 Hans rollfigur är hysteriskt rolig. Men han har också gjort en seriös video på ämnet. http://www.youtube.com/watch?v=DZgmM0ZMkq4 07/04 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cW28VSmXnCo Han har så rätt och är så jävla rolig när han säger det! :) LOL 07/04 Det finns inga som helst fördelar met ett always-online DRM, inga alls. Det påverkar kunder bara negativt och aldrig positivt. 07/04 "Jobs goes out too!" Kanske något borde skriva till honom! http://4playernetwork.com/blog/2013/04/adam-orth-article/ 07/04 Det är en enkel men mycket kvalificerad fråga. Svaret är att man står med skägget i brevlådan. Men enligt DRM-förespråkarna så kan inte nätverket gå ner, och servrarna man är uppkopplad mot ligger i det berömda "molnet", så det är ingen fara. Allt som... 07/04
Skicka en rättelse