Peter Moore, cheif operating officer på #Electronic Arts, har skrivit ett långt blogginlägg om tävlingen som arrangeras av Consumerist där läsarna får rösta fram Amerikas sämsta företag. Han konstaterar att de vann förra året, och alltså var värre än företag som spillt ut mängder av olja i haven och de som ligger bakom den globala finanskrisen. Detta för att folk inte tyckte om slutet i #Mass Effect 3, enligt Moore.

Han tycker med andra ord att placeringen är överdriven, men medger samtidigt att EA inte är fläckfria. Han nämner #Simcity:s katastrofala lansering, att de plockar ned servrar för spel för tidigt samt snedvridna betalningsmodeller som exempel på när de gjort fel. Och han säger att de ständigt försöker förbättra sig – att de är skyldiga spelarna bättre än så.

Sen går han i försvarsställning och talar sig varm om bland annat Origin och onlineläget i Simcity. Läs allt Peter Moore har att säga här.

Tycker du EA förtjänar att utnämnas till Amerikas sämsta företag för andra året i rad?

Tack till SamikS för detta #nyhetstips!
Samma här, det var tider det! Men se du på fan...! http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20130413/road-redemption-knark-och-motorcyklar-pa-kickstarter 14/04 Inget fel på min attityd, killen. Låt adrenalinet lägga sig innan du skriver nästa gång. Igen, om du har en fuckad dator som inte kan köra det som det är tänkt, så är det inte deras fel. Gör om och gör rätt. 08/04 1, 2 och 3 är vanliga buggar med Origin som funnits sen BF3 lanseringen om du läser forumen. Så bara för att du inte har problem så finns dem inte? Har inte du och jag betalat samma pris för spelen? Bör dem inte fungera för mig så bra som du påstår att... 08/04 1 och 2. Det där är problem med din dator. INGEN jag känner har de problemen och det är ett gäng människor. Du kan ju inte skylla EA/DICE för något du har fuckat upp. 3. Det händer ibland, bara kör det igen så funkar det. 4. Jaså? Jag kan hålla med om... 08/04 Alltså, det här är inte samma liga som Exxons bedrifter. Det här handlar om customer service. Gå till deras sida och läs vad det går ut på. Och, visst, med tanke på hur de pissar ner oss varje gång de släpper ett spel så förtjänar de en topplacering.... 08/04 "Vi kan bli bättre" Säger som roy i macken! Det tror jag inte! EA är körda och så även de varumärken som går under deras paraply! Youre fucked som man säger! 08/04 First and most important Rule dear EA. Listen to your customers and have an open dialogue with them. Not the investors that just sees the $$$. Fast om de inte lyssnar/läser vad vi säger kanske de inte ser en sådan önskan från oss :P 07/04 "snedvridna betalningsmodeller som exempel på när de gjort fel." Betala 100kr extra så får du BETA ACCESS till BF4. Hmm :I 07/04 Enda spelet på Origin är DA: O, men det betalade jag inte ens för. Jag har inte ens origin installerat på datorn, finns ingen mening anser jag :) Ska jag bojkotta EA så är det lite dumt att ha deras tjänst installerat på datorn om jag ändock bara har 1... 07/04 1. Det felet minns jag inte alls. Tror det inte ens hände mig en enda gång. 2. Min dator står oftast på i flera veckor i sträck, likaså gjorde Origin(första 3-4 månaderna från release). Konstigt problem du hade där då jag lirade på alla möjliga spel som... 07/04
Skicka en rättelse