Enligt olika källor är det dags att bänka sig framför datorn den 21 maj.

Enligt rykten skulle #Microsofts uppföljare till Xbox 360 visas upp i april. Den förmodade visningen har skjutits fram till vad som sägs vara den 21 maj.

Det var i programmet What The Tech som bloggaren Paul Thurrott bestämt hävdade att Xbox 720 kommer visas upp den 21 maj. Efter ett tag bekräftades detta av The Verge. Och enligt samma sida, som pratat med någon inblandad, handlar det om en intim tillställning.

Helt säkert vet vi inte innan det kommer svart på vitt, men att ett avtäckande inte är långt borta, det är ingen högoddsare.

Vad har ni rätt i? Och vilka är "dom andra" som tydligen har fel? 09/04 Iv always feels like, somebody watching me, when I use my 720 woowoooo. Får väl bli att logga in med mitt "Hata Facebook" konto. 09/04 Jag satt och skulle spela Playbox U som var det nya heta. Tryckte igång lanseringsspelet Social Soldier som skulle "förändra spelandet" och vara top shit. Tryckte på vänster trigger: "share?", kom upp. Vafan. Tryckte höger trigger: "like?" kom upp. Tryc... 09/04 "Kul att se att alla här klagar än fast dom inte vet något alls om den, det är fanimig internet for you " Möjligt, men vi har ju RÄTT iaf till skillnad från vissa andra! Både Sony och MS 2013, suger ju, precis som EA och alla andra storföretag som inte... 09/04 Facebox 720 i så fall, eller Fuckbox! 360 all the way, DEV eller Jtag, RGH något annat är inte att tänka på. 720, hahaha låter som skatespelet på 90talet 09/04 Aha, då vet jag. 09/04 Hoppas dom har en instagram knapp så man kan ladda upp bilder direkt när man spelar på sig själv och sina kompisar, och en twitter knapp. 09/04 Har varit en Nintendo och Xboxpojke i två spel generationer nu men denna gång kommer jag nog skippa Xbox och köra på Wii U och PS4 denna gång. Mest för att Xbox exklusiva spel intresserar mig inte längre. 08/04 var förbi Microsoft och fick spana in lite ritningar på hur nästa kontroll ska funka och se ut. jag smög ut lite bilder o här är den. (höger klicka "visa bild" för att se text) http://oi46.tinypic.com/atvv3d.jpg 08/04 Microsoft vill vara värst, de kommer troligtvis både ha en "share" och gilla knapp. :D 08/04
Skicka en rättelse