Yacht Club Games har fått sitt Shovel Knight finansierat. Nu kan du se 23 minuter från spelet.

#Yacht Club Games har med fem dagar kvar finansierat sitt retrodoftande #Shovel Knight med råge. 75,000 dollar efterfrågades och räknaren står just nu på 139,711 dollar.

#Shovel Knight ser ut som ett #Mega Man blandat med #Duck Tales i medeltidsmiljö och med en spadbeväpnad hjälte. Det ska släppas till PC, Wii U och 3DS. En genomgång av spelet finns att skåda nedan.

Såg det här spelas live på twitch, inte riktigt min typ av spel men det ser bra ut och kan tänka mig att folk som har lite större intresse plattformsspel än jag har kommer gilla det. 09/04 Tänkte bara flika in lite siffror från verkligheten: En civ.ing kostar ca 1 miljon per år, varav utvecklaren får hälften i handen efter arbetsgivaravgifter och skatt. Ett kontorshotell i förort till stockholm för 2 personer kostar i storleksordningen... 09/04 Tror ingen här bråkar om att kickstarter är bra och att de ska ha pengar, men det finns faktiskt downsides till det också, t.ex. att de som har duktiga på att göra reklam utåt har det lättare att få pengar än de som kanske har projekt som är bättre rent... 09/04 Men alltså detta ska man ju lätt köpa när det släpps! För övrigt flrstår jag inte varför grafik och estetik skulle helt och hållet reflektera arbetet och mödan att göra det och även sedan göra allt annat jobb kring, så som musik, ljudeffekter, animering... 09/04 Såg en genomspelning av PAX demot och är såld på det. Lite lite smått kär tror jag. 09/04 Har följt det här spelet ett tag nu. Ser grymt mycket framemot det 09/04 Många personer ska ha lön och sen ska det finnas pengar så det kan släppas på flera olika plattformar. Sen är det inte heller att man gör ett litet spel och det är färdigt. Man försöker säga till att det har bra kvalite också 09/04 Orka bråka om era meingskiljaktigeter! Jag säger mer pengar åt dem! Ju fler som vågar göra sina drömmar och idéer verkliga desto bättre! Ju fler lyckade crow-funded projekt som ser dagens ljus desto bättre! Mer Kickstarter, mer geniala idéer, fler snill... 09/04 ... Segas, verkligen? Har du skrivit en rad kod i ditt liv? Har du animerat? Kan du ens skapa grafik för i huvudtaget? Kan du något om level design?... Det är som om folk allvarligt tror att man bara klickar lite och så pang, så har man något. Att koda... 09/04 grymt mysig grafik! 08/04
Skicka en rättelse