Ett nytt kartpaket är på gång till Black Ops II, och Peter Stormare gör återigen allt för att du ska kunna viga ditt liv åt det. Och den här gången är han inte ensam.

Ännu en gång oroar sig #Activision för att du inte ska kunna ägna hela ditt liv åt ett kartpaket till #Black Ops II. Och ännu en gång kommer ersättaren, Peter Stormare, och räddar dagen. Och den här gången är han inte ensam – just därför heter filmen The Replacers.

Förra filmen, The Replacer, blev populär. Blir det succé igen?

Kartpaketet The Uprising släpps 16 april till Xbox 360 och senare till övriga format.

[video=13945]

Haha snacka om att du ljuger tills du själv blir blå, har aldrig någonsin försökt påtvinga någon något jag sagt eller tyckt, och det är rätt stor lögn av dig att jag varit otrevlig majoriteten av gångerna. Skulle du läst dom inläggen kan du se när folk... 10/04 Jag vet att det inte bara är ungar som står i kö för CoD och att det inte bara är ungar som spelade det. Som du inte gjorde! :D 09/04 Mitt hat för COD och Activision minskar :) 09/04 Jag sänkte mig till din nivå. Sen så får du förlåta mig att jag stör ditt heliga korståg mot en bättre värld (enligt dig då). För jag har läst dina kommentarer, som finns överallt och de är inte trevliga att läsa. Jag upplever det som att du vill påtvin... 09/04 Menar du att du trodde att jag menade att (schysst meningsbyggnad) det är dessa Stormare-reklamer som gjort CoD till storsäljare? Så är det förstås inte, nä. ^^ Däremot betvivlar jag inte att dessa reklamer i sin tur bidrar till fortsatt ökad försäljnin... 09/04 Jag vet inte särskilt mycket, det är sant. Men vet du å andra sidan mycket då? 09/04 Nu var det mer att jag tolkade det som att du syftade på att reklamen vad det som sålde cod. Därav min kommentar, så båda missförstod varandra 09/04 Ja nä, det är sant att välkända varumärken säljer, och det är också precis det jag skrev. Marknadsföring är A och O i försäljning, och Activision är enormt duktiga på det. Att påstå att titlarnas enorma antal sålda titlar inte hör ihop med marknadsförin... 09/04 Då kan jag berätta för dig att du inte vet särskilt mycket ;) 09/04 Haha har jag sagt det? Nämn 5 gånger jag påstått jag vet allt om alla ;) Vadå omoget? att jag skrev som jag gjorde? Oj ursäkta, men jag anser att du är den omogna eftersom du anser att din hälsa blir skadad. Okej bara ungar i kön, ja det kanske råkar... 09/04
Skicka en rättelse