Den första säsongen av vårt videomagsin Fragzone finns nu att se på Youtube.

Den första säsongen av Fragzone är över och du kan nu se alla avsnitt i en rak följd, 6-7 timmar av högkvalitativt spelmys om du frågar oss. Om du hellre använder Youtube som videokälla kan du nu njuta av alla tio avsnitt och prenumerera gärna på vår kanal, man vet aldrig vad som hamnar där...

Avsnitt 1

I det allra första avsnittet av Fragzone möter vi Josef Fares som arbetar på det egna spelet Brothers: A Tale of Two Sons och pratar Heart of the Swarm. Vi låter också redaktionen berätta om sina förväntningar kring spelåret 2013 och diskuterar lovande titlar i studion.

Avsnitt 2

I det andra avsnittet av Fragzone pratar vi om hype och förväntningar, om vad vi som spelsajt har för ansvar. Vi tittar också närmare på Simcity och intervjuar utvecklarna Maxis.

Avsnitt 3

I avsnitt tre av Fragzone pratar vi om objektifiering med Thomas Arnroth och Kerstin Alex och hur de båda ser på spelet DmC: Devil May Cry. Vi har även träffat Cevat Yerli från Crytek och snackat Crysis 3.

Avsnitt 4

I det fjärde avsnittet av Fragzone avslöjar Victor att Mirror's Edge 2 faktiskt är under utveckling och att svenska Machinegames utvecklar nästa Wolfenstein. Chefredaktör Bennet återvänder och raljerar om achievements och vi möter två seriösa spelsamlare.

Avsnitt 5

I det femte avsnittet av Fragzone diskuterar vi nya svensk esport med några av den tongivande personerna i branschen och Sonys Playstation 4-avtäckning.

Avsnitt 6

I detta avsnitt av Fragzone snackar vi med svenska falangen av Rovio och Avalanche Studios om framtidens spelande. Dessutom Tomb Raider-snack och Eriks raljering om mutresor.

Avsnitt 7

I avsnitt sju av Fragzone träffar vi Paradox Interactive och pratar om hur de överlever med sitt nischade utbud. I studion pratar vi vidare om pc:n som spelplattform, går igenom de stora släppen i mars och som avslutning kräver Victor mindre skjutande.
Avsnitt 8

I det åttende avsnittet av Fragzone är Heart of the Swarm i fokus, med besök hos såväl Blizzard i Paris och Barcraft i Stockholm. Där möter vi vår egen Queen of Blades, Ina Bäckström. Dessutom serverar vi den kanske intensivaste raljeringen hittills!

Avsnitt 9

I avsnitt nio möter vi Irrational Games i Hamburg för att prata om högaktuella Bioshock samt pratar Minecraft, både i studion och med författaren Thomas Arnroth som spenderat ett år med Mojang.

Avsnitt 10

I det tionde och säsongsavslutande progammet av Fragzone ställer vi Dice mot väggen när de presenterade Battlefield 4. Dessutom är vi först i världen med att avslöja att en ny konsol är i görningen. En svensk spelmaskin från ingen mindre än Kjell Eriksson.

Har precis sett färdigt sista avsnittet av Fragzone.. Fantastiskt bra, det var riktigt roligt och oxå intressant att se när ni diskuterar diverse spel, till och med på lite galna nivåer. (Då syftar jag på "the sleeping dragon") Hoppas att så många som... 09/05 Har verkligen saknat den här typen av program. Känns sorgligt att man lär få vänta en stund på nästa säsong... Jag hoppas att ni håller oss uppdaterade med Kjells konsolskapande. Jag hejar på Kjell. 11/04 Åhh, då kanske man äntligen kan se denna beryktade serie... Jag gav upp halvvägs in på första eller andra avsnittet, på grund av den katastrofalt jobbiga spelaren. 09/04 Bra talat. 09/04 De enda gångerna det är tråkigt att besöka kommentarsfälten är när det kommer ostrukturerade påhopp från ytterfilen; vanligtvis från antropomorfa varelser med dålig hyfs som låter vardagens tillkortakommanden läcka över i den virtuella världen. Därutöve... 09/04 Touche' Att du ens loggar in för att ge en kommentar om ditt misstyckande för sidan, utan att ge vare sig vettig eller konstruktiv kritik, tyder någonstans på att din attityd kanske bör förbättras lite mot de människor som arbetar med denna sida, och... 09/04 Bra! :) Jag föredrog eran spelare framför Youtubes, men med den långsammare internetanslutning jag just nu har så har avsnitten varit olidliga att spela upp, medan Youtube funkar bra. 09/04 Men, men, men, avsnitt 11 då? 09/04 Ändå så hänger du här? Begone! 09/04 Jag blir exalterad över din konstruktiva kritik! När man uttrycker en personlig åsikt, och inte fakta, är det också bra att "är" mot "jag tycker". 09/04
Skicka en rättelse