Warner Bros har bekräftat ett spel för dagens konsoler och PC, men även en spinoff för de bärbara konsolerna.

Det nya Batman-spelet ryktades vara under utveckling till nästa generations konsoler och PC. Hur det blir med den saken, vet vi intet. Vad vi vet är att #Batman: Arkham Origins samt den bärbara spinoffen #Batman: Arkham Origins Blackgate är bekräftade.

Gamefocus berättar bland annat om att #Batman: Arkham Origins kommer utspela sig flera år innan övriga delarna i serien. Man kommer få möta seriens ikoniska skurkar för första gången, men även få utveckla personliga band med dem. Vad som menas med detta, är något luddigt i nuläget. Men vi antar att det är rent platoniska relationer det pratas om.

#Rocksteady Studios lämnar med denna tredje del över ansvaret till #WB Games Montreal för huvuddelen. #Armature Studio är det som tar hand om den bärbara versionen.

Ett spel för Playstation Vita och Nintendo 3DS är även under utveckling. Detta går under namnet #Batman: Arkham Origins Blackgate, vilket ska vara en spinoff ifrån storebror #Batman: Arkham Origins.

#Batman: Arkham Origins kommer att släppas den 25 oktober till PC, PS3, Wii U och Xbox 360. Nästa generations konsoler nämns inte. Den bärbara versionen släpps samma datum.

Mer information lär sippra ut emellanåt, internet har en förmåga att bortse från diverse embargon. Vi vet i alla fall att Gameinformer har en text om spelet i sitt maj-nummer.

Arkham Asylum är det absolut bästa spelet de gjorde. City blev inte riktigt... jag vet inte... men det kändes inte lika "nära". Man flög ju runt över staden mer än hälften av tiden kändes det som. 10/04 Finns screenshots på: http://www.computerandvideogames.com/ Ser bra ut som förväntat :) Hoppas personligen att dom går tillbaka mer till Asylum-hållet när det gäller allt vid sidan om huvudstoryn. Tyckte det var för mycket "info" i världen i uppföljaren... 10/04 Nja, om Jokern ska vara med i nästa spel så ska inte Mark Hamill göra rösten, eftersom han har lagt rollen personligen på hyllan. 10/04 :D 10/04 Vi kan alltid hoppas. :D 10/04 Varför har vi E3 igen för? 09/04 Tråkigt att inte Rocksteady gör det, men det betyder förstås att de har en annan titel på sitt bord - något som i sin tur gör mig exalterad. 09/04 Vad fan! Först blev jag supertaggad av att se spelet bekräftat. Arkham City är ett av de få spelen jagspelade nonstop tills jag rensade 100%. Men de borde släppa det tidigare, för jag ska plugga utomlands vid den tiden. Fast iofs, det bör väl släppas i... 09/04 Riktigt roligt! Då de stod för Wii U-portningen av Arkham City är de inga främlingar till serien. Att de jobbar på en prequel medan en sequel är öppen för Rocksteady att göra är även det skitbra. :) Utöver Arkham Origins så får man hoppas att Rocksteady... 09/04 Armature Studios är det förövrigt som gör den bärbara versionen, och inte WB Montreal. Armature gjorde senast Metal Gear Solid HD Collection. 09/04
Skicka en rättelse