Ikväll smäller det. Då får vi se första gameplay-filmen från Dark Souls II.

Klockan 19:00 ikväll kommer IGN visa en trailer från #Dark Souls II med hela tolv minuters gameplay-material. Nyheten når oss via Twitter:

– Spända inför Dark Souls II? Surfa in på IGN för vår världspremiär av tolv minuters gameplay, twittrar Casey Lynch, känd från just den amerikanska nöjessajten.

Dark Souls II avtäcktes i fjol på Video Game Awards. Redan då fick vi en första CGI-glimt av hardcore-rollspelet. För att fräscha upp minnet kan du se den här.

[video=13084]

Hmm, då har man sett klippet... var det ett Souls spel jag precis såg? Nej, jag får faktiskt lov att köpa det och testa det :) Fan då.. för jag tror inte det kommer bli lika lyckat men jag MÅSTE köpa det för att försäkra mig om det. Jaha vad ska man gör... 10/04 Förlåt, men om du inte vet hur man använder "de och dem" så använd "dom" i stället. De = They Dem = Them hatade vad DE gjorde med. Inte DEM. Tack och hej :D 10/04 Haha, ok då kan jag förstå att man blir lite sur. Mjo det är alltid en bra ide att läsa på om ett spel, titta lite reviews, och läsa vad utvecklarna sagt. (Gå att göra utan att spoila spelet i sig) Förboka tycker jag inte det är något fel på, men då ska... 10/04 Mjo, jag brukar väldigt sällan klaga. Just att de gick ut med att portningen skulle vara dålig hade jag dock missat då jag inte alls var insatt för tillfället. Efter att ha spelat spelet i ~15 minuter gav jag upp och vände mig till både Steam och Namco(... 10/04 Trodde faktiskt att det skulle se lite snyggare ut men det kanske inte kommer till nästa generation? Vilket fall så är jag nöjd om de fixat framedropsen som man upplever på xboxen och att få njuta av nya miljöer! 10/04 Väldigt häftiga miljöer, stor skillnad från Demon's Souls och Dark Souls. Kan man ha 6st vapen nu? Tyckte 4 var lagom. Stamina reggar oerhört fort, även i Heavy armor (Hade hoppats dem gått tillbaks till hur det var i Demon's Souls där du reggade långsa... 10/04 Normalt sätt så skulle jag hålla med dig, skulle aldrig spela ett så dåligt portat spel. Men som sagt, From gick själva ut och sa att deras port skulle vara dåligt, då dem inte har erfarenhet. Dem är iaf sjysta och ärligt säger att det kommer att vara... 10/04 30 fps på konsolen också. 30 FPS där eller på PCn ska ju inte spela någon roll (borde ju märka samma skillnad). Sedan kände jag inte riktigt att det gjorde något med 30 fps i det här spelet, jag gnäller allitd att jag vill ha 60 men tycker det funkade... 10/04 ... 10/04 Vad ska man säga? Jag fick en grym känsla i magen, det var länge sedan jag var så taggad på ett spel. Ser heeeelt sjukt ut. 10/04
Skicka en rättelse