Aldrig tidigare har ett företag blivit utsett till Amerikas sämsta två år i rad av Consumerist-läsarna.

#EA utses till andra året i rad till det sämsta företaget i Amerika, och "belönas" således med ännu en gyllene bajskorv till samlingen. Det är Consumerist som delar ut det inte fullt så prestigefyllda priset och om utgången säger de så här:

– Efter fjolårets överraskande seger av Electronic Arts fanns det hopp om att de skulle fatta vinken: Sluta behandla era konsumenter som mänskliga spargrisar, och släpp inte ofärdiga och/eller trasiga spel med intentionen att köparna ska betala extra för vad de skulle fått från första början. Och ändå, här är vi nu igen. EA blir det första företaget någonsin att vinna gyllene bajskorven två år i rad framröstade av våra läsare.

Finalomröstningen mellan EA och Bank of America vanns med 78 procent av speljätten, så segern var aldrig hotad.

Tack till Fisse, Idono, Mistarfajlip, chrisrolex för detta #nyhetstips!
Nvm, ber om ursäkt måste ha varit någon bugg, för kunde inte se den iallafall. 12/04 Jag är ganska säker på att jag inte tog bort din bild. :D 12/04 Varför tog du bort min bild? då det inte var ett personangreep. 12/04 http://i.imgur.com/PkY2B49.jpg 11/04 Ifall du hade läst några av länkarna så kanske du hade förstått hur jag vet vilka det va som röstade och vad tävlingen egentligen går ut på. Dina kommentarer visar mycket väl att du inte har en aning om vad du snackar om och inte bara hittar på massa... 11/04 Rätt sorgligt, och fånigt, att de vinner en sån här tävling om man ser till vilka som "deltog". Men jag kan inte annat är känna att jag stenhårt håller med om motiveringscitatet iaf. ;) 11/04 Gnälla som en "jävla fjolla"? Oavsett vad du menar så är det väl ändå de som röstar på ett bolag som sysslar med frivillig underhållning som står för det överdrivna gnällandet i detta fall?. Förstör EA någons liv? Hur vet du vilka som röstade på EA? Jag... 10/04 Ännu en gång så har du fel. Ifall du faktiskt läst igenom artikeln jag länkade så borde du fatta att det inte är kidsen som röstade. Det är folk med riktiga anledningar som blir lack på EAs sätt att behandla oss. Consumerist har väldigt bra analytiker... 10/04 Jag gillar inte heller Steam i grund och botten (jag är motståndare till all form av DRM) men det har sina fördelar och gentemot Steam har Origin inga fördelar alls. Jag hade inte sagt något om det ifall EA fortfarande erbjöd titlar på Steam också men... 10/04 Oväntat, Amerikaner är dumma i huvudet. 10/04
Skicka en rättelse