Electronic Arts bekräftade idag datumet för Simcity till de som sitter på en Mac-dator.

#Simcity har dragits med en del problem och inte bara några, utan många. Men det mesta ska vara stabilt och #Electronic Arts kände väl att de behövde ge lite kärlek till de som gillar Apple-datorer.

11 juni kommer #Simcity att släppas runt om i världen. Det bästa med det hela är att du inte behöver köpa både PC- och Mac-versionen. Det räcker med en kopia för att kunna spela på båda plattformarna.

Håller med dig, Älskar dock spelet men ändå ett stor minus för det stora misstag de gjort, Men mycket tyder på att Mac lanseringen kommer gå mycket bättre, Bl.a meddelande Maxis nyligen att man håller med med 2.0 så vi kan bara hoppas på det bästa, Reko... 16/04 mjo jag märkte det.. 16/04 Det hjälper inte att köra Windows om det inte finns ett ordentligt grafikkort i Macen. 16/04 Finns ingen överdrift där inte. Spelet är precis så dåligt som jag beskrev det. Om du är nöjd med den produkten de levererat så kan du inte ha förväntat dig något annat än ett facebookspel då det är precis hur ytligt spelet i dess nuvarande form är. 11/04 med dagens moderna teknik så förväntar de sig nog att du laddar ner spelet från origin och då får du två olika varianter beroende på om du laddar ner till mac eller pc då PC-spel inte fungerar på mac och vice versa. 11/04 Blir lite förvirrad nu. *Det ska släppas den 11 juni, på Mac. *Men det bästa är att det räcker med ett exemplar för att spela på Mac och PC... Varför då inte köpa spelet redan idag (till PC) och peta in skivan i en Mac? Eller fungerar det endast åt ena... 11/04 Köp inte spelet. Själv har jag inte spelat på flera veckor då hälften av mina städer är korrupta och ej går att ladda. Deras supportforum har flera trådar med hundratals sidor av rapporter om samma problem. Den enda kommentaren Maxis/EA lämnat angående... 11/04 Ok, surt. 11/04 jag har kört bootcamp (dualboot), vilket ger windows direkt tillgång till hårdvaran. trots det är det värdelös prestanda. 11/04 Har du provat lira det genom parallels? Dom gör ju väldigt mycket reklam om att man kan spela pc spel på maccen etc. 11/04
Skicka en rättelse