Är du redo att dö – igen?

Och här har vi den: en tolv minuter lång gameplay-film från #Dark Souls II, uppföljare till hyllade #Dark Souls. Vi vet ännu inte när hardcore-rollspelet kommer att släppas loss och dräpa oss, men vi vet att releasen äger rum samtidigt till pc, Playstation 3 och Xbox 360.

Undertill hittar du ytterligare en trailer som visar prov på viduenderliga vykortsvyer och en sällsam promenad. Längst ner hittar du också tio färska skärmdumpar.

[video=13972]

Tack till skaaw, anon166847 för detta #nyhetstips!
Amazing Chest Ahead! 12/04 Skönt att det släpps till PC direkt den här gången... Och förhoppningsvis med korrekt upplösnings stöd osv... Iofs var det fixat på vad... två dagar med Dark Souls till PC?! Har spelat sönder det till PC älskar verkligen spelet. 12/04 From Software har gjort det igen! Är stort fan av Demons Souls och Dark Souls, var lite orolig när dom först tillkännagav Dark Souls 2. Men alla tvivel försvann när jag såg trailern. 11/04 Jag känner samma sak men tänker direkt på Totalbiscuit Should you preorder videogames? http://www.youtube.com/watch?v=mf5Uj4XIT1Y Videon och ändrar mig direkt, Coh2 är och var enda spelet jag kommer förboka 2013 och har ändå chans att avboka coh2 på ste... 11/04 Jag gillar inte Dark Souls, men jag älskar att den får mig att hata det. Det är inte många spel som får mig att bli så pass frustrerad att låta spelet ligga tills jag får motivation eller "ork" att köra igenom det. Dark Souls vann över mig med tålamodet... 11/04 Undra om pc spelarna kommer klaga på att det är för svårt igen. 11/04 Ja eller hur! q&a videon i kombination med gameplaydemot startade mitt hypetrain också! Var lite orolig innan, men nu känns det mycket bättre. Jag tror det här kommer bli riktigt bra. Och det är ju inte helt ovanligt att überkaraktärer används vid diver... 11/04 Vill ha det nu! :D 11/04 Tack, detta avgjorde mitt val :) . TACK NU BLEV JAG HYPAD! :D . Detta gör att jag tror att spelet ser enklare ut enbart för att det är gjort så för visningen :) 11/04 Det här lugnade ner mig rätt mycket. Namco Bandai sa massor med saker som gjorde mig orolig för framtiden för Dark Souls serien... men det här ser definitvt ut som en uppföljare till Dark Souls. Combat är den samma, det är mörkt som fan och ja... allt... 11/04
Skicka en rättelse