Ett elakt rykte påstår att vi ska behöva köpa DLC som redan borde finnas på plats i HD-Final Fantasy X och X-2.

Enligt ett oroväckande rykte ska HD-samlingen av #Final Fantasy X/X-2 HD till Playstation 3 erbjuda DLC-innehåll. En källa till VG Leaks påstår att prisinformationen för den nätta samlingen ser ut som följer:

  • Final Fantasy X HD /Final Fantasy X-2 HD retail disc – 39.99 dollar

  • Final Fantasy X HD International Additions – 4.99 dollar

  • Final Fantasy X-2 HD International Additions – 4.99 dollar

  • Final Fantasy X-2 HD Last Mission – 2.99 dollar*

*Kräver Final Fantasy X-2 HD International Additions

Återstår att se om ryktet stämmer och om PS Vita-versionen också får samma slags DLC. Vi hoppas självklart att det hela bara är ett dumt rykte – för varför ska vi köpa till material som fanns på plats för tio år sedan?

Visst kan det ses som fel, men du får fortfarande det riktiga spelen utan dom. Last mission t.ex ska ju tydligen bara släppts i Japan tidigare http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Fantasy_X-2#Versions_and_merchandise , så helt skitaktigt är det inte, allr... 11/04 Nej storyn kommer det ju inte påverka då spelen faktiskt är hela spel vare sig med eller utan dom extra delarna :) Jag kände åtminstone inte att det saknades något när jag körde nått av dom när dom kom :) 11/04 Observera: Rykte. Dra inte på så stora växlar innan det är bekräftat. 11/04 Kan Squeenix bete sig så skitaktigt? Och vad är det för sorts idioter som skulle gå med att köpa dessa dlc? 11/04 Vore ju väldigt roligt om HD kvaliten var en DLC haha >.<. Du köper FFX men för att få den där HD kvaliten kostar det :P. Skulle vara fult om man kan köpa någon booster dlc så du får mer poäng på sphere grid =P. 11/04 Jo, jag kan förstå hur du tänker. Vad jag har fattat det så verkar inte dessa uppdateringar påverka storyn. Tekniskt sett så borde det dessutom göra det svårare att få det allra bästa slutet i X-2, eftersom du verkligen måste göra ALLT för att få det.... 11/04 Vad jag kommer ihåg är att dom släppte dom separat senare också. det är ju som med kingdom hearts med final mix eller vad dom heter. 11/04 Låter korkat att dom skulle släppa FFX/X2 i Europa med mindre innehåll än vad originalreleasen hade kan man väl tycka? "International" versionen (som släpptes i efterhand utanför Europa endast såvitt jag minns) av FFX var väl så gott som identisk med... 11/04 Så du säger alltså att vi kommer få betala fullpris för dom gamla spelen? Sen extra om vi vill ha den faktiska uppgraderingen? Meh, isf klarar jag mig på minnena, och om jag vill köra orginalen så går dom alltid att få tag på begagnat :) edit: Googlade,... 11/04 International och Last Mission är de uppdaterade versionerna av spelen. Som har lite mer extrauppdrag och diverse andra saker att göra. 11/04
Skicka en rättelse