Sega har släppt en teasertrailer som av allt att döma hintar om ett comebackande Castle of Illusion.

#Sega har släppt teasertrailern "Summer 2013", som av allt att döma föreställer Castle of Illusion Starring Mickey Mouse, som släpptes 1990 till Mega Drive.

För ett tag sedan listades Castle of Illusion till Playstation 3, PS Vita, Wii U och Xbox 360. Och när sedan digital boxart läckte blev indikationerna bara starkare. Av den och teasern att döma rör det sig om en remake snarare än portning.

I och med detta, och redan utannonserade #Duck Tales Remastered, kan det bli en skön sommar för Disney-fans.

Och gog. 12/04 Vet inte vem som gjort Quackshoot, tror det heter så, man är kalle anka och skjuter sugpropspilar för att kunna klättra medmera, det skulle man gärna se på psn och xbla. 12/04 Det blev lite tydligare ja, nu är jag med. :) Visste jag inte, tack för infon. :) // edit: stavning 12/04 http://24.media.tumblr.com/tumblr_lmv18pNoBd1qcshtio1_500.gif Men det här är riktigt roligt att se! Det är underbart att dom gräver fram dessa gamla guldkorn och fräschar upp dem utan att ändra grunden! Vad var det dom sa med Ducktales? 20 % nytt 80 %... 12/04 Tails heter egentligen Miles Prower. Tails är hans smeknamn. Kommer ihåg att jag har läst (i nån gammal Super PLAY) om att spelets utvecklare ville att räven skulle heta Miles Prower och att han blev väldigt sur över att räven skulle heta något så tönti... 12/04 Sonic 3 samt Sonic and Knuckles skulle vara samma spel. Alltså skulle SnK vara med i Sonic 3. Men när spelet blev förstort så delades det självklart då till två spel. Tails kommer först i andra spelet och gör så man kan vara två spelare, Knuckles är med... 12/04 *spoilervarning* Just ja, jo det stämmer. Antingen Knuckles eller Tails (eller vad den två-svansade räven hette). Fast det var väl mer att dom sammarbetade sida vid sida, förutom en bana senare i spelet där Tails flög ett flygplan som Sonic stod på. //... 12/04 Jävlar, kanske det var Sonic och Knuckles man gjorde så med? Blandar alltid ihop 3an och det spelet med tanke på att de två spelen egentligen skulle vara ETT. Därav med Sonic och Knuckles kunde man sätta fast ett spel ovanpå för att öppna diverse featru... 12/04 Heh, jag har ingen aning om vad du menar men kör på! :D 12/04 Sonic 3 med Sonic 2 OVANPÅ :D 12/04
Skicka en rättelse