Time Magazine håller på att utse världens mest inflytelserika person.

Konkurrenter som Jackie Chan, Barack Obama och Jessica Chastain får se sig omkörda av vår #Minecraft-skaparen Markus "Notch" Persson i Time Magazines omröstning över de 100 mest inflytelserika personerna i världen.

På första plats i den öppna omröstningen hittar man Mohamed Moris, mest känd som Egyptens president. Men på andraplats hittar vi vår käre Markus "Notch" Persson. Hela 154,159 människor tycker att han absolut har en plats på listan över de mest inflytelserika personerna.

Slutgiltiga resultatet kommer att publiceras torsdagen den 18 april. Den bestämmer dock redaktörerna på Time Magazine över.

folk tänker inte här, vad menar dom med inflytelse rika? det kan vara på helt olika sätt man räknar på. Inom det dom räknar på då dom sätter mohammed som 1a kan man ju fråga sig vart fan världen är påväg. 15/04 Jo jag förstår att de flesta förstår att EA är värsta helgonen om vi jämför med ALLA företag, min "rant" var inte direkt riktad åt dig personligen egentligen, utan snarare folket som överhuvudtaget skulle rösta på EA i en sådan tävling. Visst, EA är nog... 15/04 Skalade också av ditt inlägg för samma anledning. :) Jag håller med om att EA inte är i närheten av ett av de sämsta företagen av alla slags företag. Det är som sagt en överdrift, och det tror jag(hoppas åtminstone) att alla vet. Min poäng var dock bara... 14/04 Han är diktator men han är extremt inflytelse rik, tänk på t.ex ekonomi påverkan han gör. 13/04 Skalade av lite av ditt inlägg för att inte skapa en enorm citat-pyramid, men ja. Det du säger angående Notch, CDPR och Mojang håller jag fullständigt med om. Det jag känner ett behov av att kommentera här är angående "USAs sämsta företag"-omröstningen:... 13/04 PFAHAHAHAHA, inte ens inom spelvärlden är han inflytelserik. 13/04 Borde vara Dean "rocket" Hall där istället. 13/04 Kan man mobilisera en hel mob att rösta på en då är man ju ändå rätt inflytelserik. Som Magicka-vampyren, men ja. Jag är väl egentligen med dig i tänket :D 13/04 :D Jag blev bara lite ställd, jag satt och mysläste era nyheter, och schvupp blev jag lite tjoho! Det där med internetomröstningar är en lustig femma. Som när Magicka-vampyren blev värsta spelboven någonsin här på Fz efter facebook/twitter-tjohej från... 13/04 Göd inte egot! Han är bra, och har en del vettiga ideér men det här är bara löjligt. 13/04
Skicka en rättelse