Fenomenet #World of Warcraft bara rullar vidare och plockar upp än fler prenumeranter världen över. Idag har #Blizzard bekräftat att de har över nio miljoner användare som aktivt spelar deras MMORPG, ett faktum som företagets VD och grundare Mike Morhaime av förklarliga skäl är mäkta stolt över.

We’re thrilled that gamers around the world have continued to embrace World of Warcraft so enthusiastically. We’ve worked hard to provide a compelling experience for our players, and we plan to continue updating the game with exciting new content for them to enjoy for many years to come.

2 år massa coola saker att se..... Tur att man var i ett av topguildsen på servern.... eller kanske inte :P 26/07 Aah, det är ett gott exempel på ett av få onliners som vågar något nytt :) Spelade det ett längre tag 26/07 Läser man noggrannt så är det 9 miljoner som har betalat månadsavgiften och har möjlighet att logga in och spela... Själv är jag mer för LOtR:O men smaken är som baken... 26/07 Jag kan känna igen mig där... till stor del. Det var kul i början... börja spela på en pvp-server... kom upp till 40 men blev så trött på att bli dödad hela tiden av andra faktionen. (Vem var idioten som kom på pvp?) så jag la ner ett tag. Sen skaffade... 26/07 Köp guld så behöver ni inte sitta så mycket *duckar för flames* Men allvarligt är inte wow påväg att bli BETYDLIGT bättre med daily quests och vad de nu har i patch röret. Förmodligen kommer blizz bygga bort guld problemet om de vill att spelet skall... 26/07 Frågan är... vad gjorde hans föräldrar O.O 26/07 Du tog väll inte skada av det? menar, det är väll upp till honom och kasta bort sin framtid om han nu så vill? sen om det inte är bra är en annan sak.. folk som tycker spelet är väldigt underhållande ska väll inte bli tvungna att sluta spela för att vis... 26/07 Spelade casual wow till 70 när jag tog ett break från EQ2. Men nu tänkte jag prova det igen men efter att ha kommit tillbaka till cartoon grafiken så tog jag bort spelet på en gång igen =) (tur att det finns trial konton) Får hoppas på att AoC blir bra... 25/07 WoW ska spelas med vänner lite då och då för skojs skull, inte bli någon arbetsliknande 60-timmar-i-veckan-insats. 25/07 Räknade lite på det och helt omöjligt är det faktist inte. Det finns 235 europeiska servrar, 222 amerikanska, och ett antal i sydkorea och kina. Vet inte om japan har något eget, och sydamerikaner antar jag spelar på de nordamerikanska servrarna. Jag... 25/07
Skicka en rättelse