Namco utvecklar ett nytt spel i Ridge Race-serien och det kommer bli helt gratis att spela.

När Kaz Hirai under en konferens skulle utannonsera ett nytt #Ridge Racer-spel uteblev responsen från publiken och han fick slå på stora trumman. Nu testar jag samma sak.

Riiiiidge Racer!

#Namco utvecklar just nu #Ridge Racer: Driftopia för PC och PS3. Ett spel som kommer använda sig utav Free To Play-modellen, vilket innebär att det blir gratis att spela. Vi får nog anta att nya bilar och banor kommer vara sådant man kan köpa för en mindre peng. Du kan se första trailern för spelet nedan.

Det handlar ju inte om det. Det handlar om att de basunerar ut "FREEEEE TOOOO PLAAYYYYYY!" när det senare visar sig att det inte alls är så där gratis att spela. I alla fall om man vill ha den allra minsta chans att vinna. Dessutom får vi leva med att... 15/04 Har spelat väldigt många f2p spel, jag gillar konceptet men inte hur det genomförs. Finns en del som gör det bättre än andra. Spelar helst onlinespel där alla har samma förutsättningar. Men det är min åsikt. :D 14/04 Säger man ja om man är okunnig inom f2p genren, inte alla har att man måste köpa till sig saker för att bli bättre som ni verkar vara insnöad i. 13/04 AMEN! 13/04 ooh tackar för tipset på xonotic! hade aldrig hört talas om det tidigare, såg bara hur det såg ut och gissade fram snabbt det är liknande quake :D Nu blir det att testa det :) 13/04 Jag har spelat en hel del spel som är helt gratis och ändå är riktigt bra, helt utan microtransactions alltså. Det finns ju till exempel open source spel där vem som helst med kunskapen kan lägga till saker eller förbättra spelets kod, t.ex Xonotic och... 13/04 Nä, men vapen tar evigheter att grinda i Tribes och i ps2 tar det månader. 44k xp i tribs för de dyraste vapnen tar ungefär en vecka att få ihop om man har 50% xp boost. Man behöver inte ha vapnen, men att bara köra med original vapnen är tråkigt i läng... 13/04 Dock är inte alla spel så, så döm inte alla f2p titlar, tribes är inte p2w, TF2 är inte p2w. Det finns en hel del som kör med att man kan köpa samma saker som man kan få annars med ifall man inte vill slösa pengar. Sen finns det f2p titlar som bara sälj... 13/04 Istället för demo's har de free to play/pay to win. Man spelar ett tag för att testa spelet, sen måste man betala om man inte vill grinda förevigt för att ha kul. 13/04 Du är väl medveten om att det är inte likadant på alla f2p spel? Teamfortress 2 är f2p och där kan du få alla vapen som finns, bara hatar som går att köpa. Likaså gäller tribs som kommit, det är gratis och du kan få alla vapen med med dom pengar du tjän... 13/04
Skicka en rättelse